Campionii au trecut din nou de Sportul în al doilea meci din etapa a cincea. Bucurestenii au avut un gol avantaj  dupa primul sfert (1-2), dar echipa lui Dorin Costrăş a revenit in repriza a doua si a preluat si conducerea jocului pina la pauza mare (5-3). Repriza a treia a adus cate un gol marcat de fiecare parte, pentru ca in ultimele 8 minute ale intalnirii oradenii sa mai adauge doua goluri la diferenta de pe tabela de marcaj. Partida s-a încheiat cu scorul de 11 la 7 pentru CSM Digi Oradea care se pregateste de acum pentru returul cu vice-campioana Serbiei, Radnicki Kragujevac, din play-offul Ligii Campionilor. Partida se joaca miercuri 12 noiembrie de la ora 20.45.

CSM Digi Oradea – Sportul Studentesc 11-7  (1-2, 4-1, 1-1, 5-3)

CSM : Gojko Pijetlovic, Roland Szabo, Tiberiu  1, Milos  2, Catalin Alexa 1, Alex Popoviciu 3, Adam Freundlich. Vojislav Cupic 1, Andrei , Dunca Gheorghe 1, , Kadar Kalman 1, Dorin Cretu. Bogdan Remes.1 . Antrenor: Dorin Costras

Sportul: Marius Tic, Hrvoje Benic 2 ( 1 pen), Zdravko Delas, Codrin Cotrau, Iulian Radoi, Vlad Dragomirescu 1, Dragos Pandelea,  Catalin Stan, Nicolae Oanta 2, Adrian Stan,   1,  Razvan Moraru, Josip Jerkovic, Edward Andrei 1. Antrenor: Aurelian Georgescu.

Arbitrii: Adi Alexandrescu si Mihnea Alexandrescu

Superioritati numerice: CSM 6/3  si Sportul 5/2

Penalty-uri: CSM – si Sportul 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.