„Ros-albaştrii” au trecut, acasă, de campioana en-titre, CSM Digi Oradea cu 11 la 7 intr-un meci pe care l-au dominat de la un capat la altul.  Oaspetii au condus o singura data pe tabela de marcaj, chiar la inceputul intalnirii din bazinul din Ghencea. Milos Koroljia a deschis scorul, dar gazdele au replicat imediat prin Petar Filipovic, in timp ce Daniel Robu a marcat golul de 2 la 1. Tiberiu Negrean a egalat pentru campioana en-titre dar pina la finalul primei reprize ros-albastrii au mai puncat de doua ori (4-2). Steaua a continuat jocul bun si in al doilea sfert in timp ce oradenii au continuat sa rateze ocazii bune de a marca, inclusiv din situatii de om in plus. La pauza mare, echipa din Ghencea a condus cu 8 la 3 iar diferenta a ajuns chiar la sase goluri inainte de ultima repriza (11-5). Abia in repriza a patra a venit si replica din partea echipei antrenate de Dorin Costras. S-a apărat foarte bine şi a redus cu doua goluri diferenta de pe tabela de marcaj. Scor final 11-7. Campioana îsi poate lua revansa vineri, de la ora 17:30.

Steaua – CSM Digi 11-7 (4-2,4-1, 3-2, 02)

Steaua: Mihai Drăguşin, Bogdan Giuclea, M. Gheorghe 2, Nicolae Diaconu, Mihnea Chioveanu, Andrei Buşilă, Petar Filipovic 4, Matej Nastran 1, Miroslav Randjic 1 pen, Daniel Robu 2, Alexandru Ghiban 1, Dimitri Goanţă, Marius Florea, Daniel Teohari. Antrenor: Ionuţ Angelescu

CSM Digi: Gojko Pjetlovic, Roland Szabó 1, Tiberiu Negrean 3 (1 pen), Milos Korolja 2, Cimpeanu Bogdan, Catalin Alexa, Alex Popoviciu, Adam Freundlich, Vojslav Cupic, Andrei Creţu, Gheorghe Dunca, Ramiro Georgescu 1, Kalman Kádár. Antrenor: Dorin Costrăş.

Arbitri: Adrian Alexandrescu (Oradea), Mihai Bălănescu (Bucureşti)

Superioritati numerice: Steaua  5/2 si CSM Digi Oradea 10/4

Penalty-uri: Steaua 2/2 si CSM 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.