CSM Digi şi Steaua se intalnesc pentru al doilea an consecutiv in finala SuperLigii Nationale.

Oradenii au invins in penultimul act pe Dinamo București cu scorul general de 3-0. Au fost primele partide pentru CSM Digi Oradea fara tehnicianul Dorin Costras pe banca tehnica, inlocuit fiind cu fostul secund Ciprian Cîmpianu.

De partea cealalta, Steaua s-a calificat în finala după o victorie cu 3-1 la general în fata celor de la Sportul Studențesc.

CSM Digi Oradea si Steaua s-au întâlnit de patru ori in sezonul regulat si si-au împărţit victoriile (10-11 şi 11-8 la Oradea, respectiv 7-11 şi 11-9 la Bucureşti).

Cele două echipe au încheiat sezonul la egalitate, ambele având un total de 76 puncte, departajarea fiind facuta la golaveraj.

CSM Digi Oradea si Steaua au jucat impreuna si în Cupa României, la Braşov. In semifinale, campioana României din ultimii opt ani a fost invinsa de  ros-albastrii cu 11 la 8.

Finala se desfășoară în sistemul cel mai bun din cinci partide. Primele două partide se joaca la Oradea, apoi finala se muta la Bucuresti, pentru meciurile trei şi patru (dacă va fi nevoie). Un eventual meci decisiv, al cincilea, se va juca din nou la Oradea.

Partidele vor fi oficiate de italianul Filippo Gomez şi croatul Dragan Stampalja iar delegat din partea LEN este Nicolae Firoiu (Germania).

Accesul publicului este liber.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.