La fel ca si anul trecut Sportul Studentesc Corona si Dinamo Bucuresti vor disputa finala mica a Superligii Nationale. Sezonul trecut alb-rosii au castigat medaliile de bronz dupa ce s-au impus in meciul decisiv  cu 6 la 5. Anul acesta „studentii” pornesc favoriti avand un lot mai experimentat fata de dinamovisti. Cu toate acestea in cele patru meciuri din sezonul regulat, echipa lui Andrei Iosep a reusit sa se impuna de doua ori, cu 9 la 8 la Bucuresti si 12 -11 la Brasov. Sportul a castigat mult mai clar primul joc din Capitala, cu 14-5, in timp ce pe teren propriu s-a impus cu 4-2.

Cele doua formatii s-au mai intalnit in acest sezon si in semifinalele din Cupa Romaniei, de la Brasov, echipa antrenata de Aurelian Georgescu castigand intalnirea cu 7 la 2.

Jocurile Sportul Studentesc Corona – Dinamo sunt programate vineri (ora 18.00) și sâmbătă (ora 11.00), la bazinul olimpic din Brasov.

Finala mica se desfășoară în sistemul cel mai bun din cinci partide. Primele două partide se joaca la Brasov, apoi confruntarea se muta la Bucuresti, pentru meciurile trei şi patru (dacă va fi nevoie). Un eventual meci decisiv, al cincilea, se va juca din nou la Brasov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.