Un monument comemorativ dedicat lui Anatol Grințescu, fostul mare poloist, antrenor și președinte al federației de specialitate, poate fi vazut de astazi în Parcul Sportiv Dinamo. Bustul de bronz, sculptat de Dragoș Cătălin Munteanu la inițiativa familiei lui Tolea Grințescu și a prietenilor lui apropiați, se afla langa intrarea noului bazin acoperit care, de altfel, ii poarta si numele. Odată cu dezvelirea bustului a avut loc și o slujbă de pomenire a celui care a cucerit 10 titluri de campion național în echipamentul alb-roșu si doua ca antrenor. Cu această ocazie a fost sfințita și piscina inaugurata luna trecuta.

La eveniment au participat secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală, președintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, prieteni vechi ai lui Tolea Grințescu, elevi și colegi din polo. Au fost prezenti, de asemenea actualul președinte al FRPolo, Liviu Răducanu, Viorel Rus, Vlad Hagiu, membri ai Biroului federal și angajați ai federației.

Artistul Dragoș Cătălin Munteanu a mai creat printre altele bustul actorului Gheorghe Dinica, amplasat in fata Teatrului de Comedie, dar şi bustul actorului Jean Constantin, amplasat în cimitirul central din  Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.