Tricolorii vor întâlni pe teren propriu , adversarul care ne-a scos din primele 6 locuri de la Campionatul European de la Budapesta. Partida este programata marti 17 februarie,  la Complexul Olimpic de la Izvorani, cu incepere de la ora 17.30. , vicecampioana europeana si campioana mondiala, si Slovacia se vor intalni in celalalt meci din grupa A a Ligii Mondiale.

La Izvorani, selectionerul Dejan Stanojevic are la dispozitie 16 jucatori. Este vorba de Marius Ţic Dragos Stoenescu şi Mihai Drăguşin (portari), , Tiberiu Negrean, Dimitri Goanţă, , Andrei Creţu, Mihnea , Alexandru , Alex Popoviciu, Daniel Teohari, Bogdan Remes, Roland Szabo, David Bota si Victor Antipa.

In tur, in meciul de debut din acest sezon al Ligii Mondiale, Grecia a castigat cu 15 la 8 un meci pe care l-a dominat de la un capat la altul. România a mai cu jucat cu Ungaria in deplasare, unde a pierdut cu 10-20 cu Ungaria, şi a invins acasa, la penalty-uri, pe Slovacia cu 14-13. La rândul lor, elenii au invins Slovacia in deplasare cu 16-10 şi au pierdut cu Ungaria 13-15.

Meciul cu Grecia se va juca în 17 februarie, la Izvorani, celelate dispute fiind programate cu Ungaria (17 martie, la bucuresti) şi cu Slovacia (in deplasare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.