Tricolorii vor întâlni in primul meci din preliminariile competitiei pe Grecia, adversarul care ne-a scos din primele 6 locuri de la Campionatul European de la Budapesta. Partida este programata marti 18 noiembrie,  la Atena, cu incepere de la ora 18.00. , vicecampioana europeana si campioana mondiala, si Slovacia sunt celealte doua adversare din grupa A a Ligii Mondiale.

Pentru meciul cu Grecia, selectionerul Dejan Stanojevic se va baza si pe patru jucători tineri, sub 20 de ani. Daca Marius Tic a mai participat la actiunile primei reprezentative, pentru trei dintre ei va fi primul contact cu lotul de seniori: este vorba de Robert Gergelyfi (19 ani, Amefa Arad), Roland Szabo (18 ani, CSM Digi Oradea), şi Victor Antipa (15 ani, Steaua Bucuresti).

Lotul de 13 jucatori care va face deplasarea în Grecia este urmatorul: Marius Ţic şi Mihai Drăguşin (portari), Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Dimitri Goanţă, Mihnea Chioveanu, Andrei Creţu, Mihnea Gheorghe, Alexandru Ghiban, Alex Popoviciu, Robert Gergelyfi, Roland Szabo si Victor Antipa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.