Dupã victoria cu 9-7 obtinuta sâmbãtã,  ros-albastrii au reuşit astazi un nou succes contra Sportului, scor 8-7. Studenţii au inceput mai bine meciul si au condus la finalul primului  sfert cu doua goluri (3-1).  Echipa antrenata de Ionut Angelescu a reusit sa revina in joc in repriza adoua si pina la pauza mare a preluat conducerea pe tabela de marcaj printr-un gol marcat de Dimitri Goanta (6-5). Steaua şi-a păstrat avantajul de un gol şi la finalul celui de-al treilea sfert in care cele doua echipe au punctat de doua ori fiecare (7-8). In ultima parte a meciului nu s-a mai inscris niciun gol  si scorul a ramas 7-8. Cel mai bun marcator de la gazde a fost Josip Jerkovic cu trei goluri, in timp ce pentru Steaua, Petar Filipovic, Ranjic si Ghiban au marcat cate doua goluri.

Steaua se pregateste acum pentru meciul cu WASPO 1898 Hanover, din sferturile Len Euro Cup.  Intalnirea este programata miercuri 17 decembrie, in Germania. In tur, la Bucuresti,  Steaua s-a impus cu 9 la 7.

Sportul Studentesc Corona – Steaua Bucuresti 7-8 (3-1, 2-5, 2-2, 0-0)

Sportul: Marius Tic, Hrvoje Benic,  Vlad Georgescu, Zdravko Delas 1, Codrin Cotrau, Iulian Radoi, Vlad Dragomirescu, Catalin Stan 1, Nicolae Oanta, Adrian Stan,  Radu Gospodinov 2, Catalin Vochin, Josip Jerkovic 3, Edwaurd Andrei. Antrenor Aurelian Georgescu.

Steaua: Mihai Dragusin, Bogdan Giuclea, Mihnea Gheorghe, Nicolae Diaconu, Mihnea Chioveanu, Andrei Busila, Petar Filipovic 2, Matej Nastran 1, Miroslav Radjic 2, Daniel Robu, Alexandru Ghiban 2, Dimitri Goanta 1, Marius Florea, Daniel Teohari. Antrenor: Ionut Angelescu

Arbitrii: Adrian Alexandrescu si Dragos Oprea

Superioritati numerice: Sportul 16/4  si Steaua 8/1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.