Steaua nu isi lasa jucatorii la echipa nationala pentru meciul cu Ungaria din etapa a doua a preliminariilor Ligii Mondiale, programat pe 10 decembrie, la Miskolc. Motivul? Steaua se pregateste pentru mansa a doua din sferturile Euro Cup iar Sportul Studentesc Corona a refuzat sa-si amane meciurile din etapa a 8-a a Superligii Nationale (programate de FR Polo pe 13 si 14 decembrie).

Lotul national se afla in aceste zile in pregatire la Brasov iar conducerea clubului din Ghencea a solicitat federatiei ca jucatorii sai sa revina la echipa pe data de 6 decembrie.

Dreptatea pare a fi de ambele parti. Dejan Stanojevic are nevoie de jucatori  pentru a construi echipa nationala iar meciurile din Liga Mondiala sunt singurele din acest sezon in care ii poate vedea la lucru. In acelasi timp, Steaua urmeaza sa intilneasca pe Waspo Hannover, pe 17 decembrie, in sferturile de finala ale Euro Cup. Nici o echipa din tara noastra n-a mai reusit, in ultimii 26 ani, sa se califice intr-o semifinala de cupa europeana. 

Faptul ca Steaua si-a chemat jucatorii de la nationala inaintea meciului cu Ungaria nu i-a picat deloc bine lui Dejan Stanojevic, antrenorul tricolorilor fiind pus in fata unei situatii fara iesire. Trebuie sa gaseasca foarte repede solutii pentru a nu se face de ras in meciul cu Ungaria, nimeni alta decat campioana mondiala din 2013 si vicecampioana europeana din 2014.

9 jucatori are Steaua in cantonament la Brasov: Nicolae Diaconu, Andrei Buşilă, Daniel Teohari, Victor Antipa, Mihai Drăguşin,  Alexandru Ghiban, Mihnea Chioveanu, Dimitri Goanta, Mihnea Gheorghe,  Dintre acestia ultimii cinci ar fi trebui sa faca deplasarea in Ungaria. Singurul care va continua pregatirea cu lotul este juniorul de 15 ani Victor Antipa.

Tricolorii la antrenament la Brasov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.