Primorje a inceput foarte bine semifinala cu Mladost si la pauza mare a avut un avantaj de 5 goluri (9-4). Formatia din Rijeka a avut chiar 6 goluri in fata pe tabela de marcaj dupa reusita lui Xavi Garcia din startul reprizei a treia moment din care jocul s-a schimbat total. Gazdele s-au relaxat si pana la finalul partidei nu au mai inscris decat un singur gol in poarta aparata de Josip Pavic, in timp ce Mladost a punctat de sase ori, fiind aproape de a trimite meciul la penalty-uri. Cosmin Radu si Ivan Buljubašić au fost cei mai buni marcatori de la Primorje, cu cate trei goluri fiecare, de partea cealalta Ante Vukičević marcand sase goluri pentru Mladost.

In cea de a doua semi-finala Jug a castigat fara probleme confruntarea cu sarbii de la Radnicki,  portarul Mark Bijača contribuind decisiv la victoria cu 10 la 4 a formatiei din Dubrovnik.. Jug a dominat de la un capat la altul partida. Dupa un start foarte bun, cu trei goluri marcate si niciunul primit in primul sfert, formatia din Dubrovnik a condus cu 5 la 1 la jumatatea meciului. Jug a controlat jocul si in a doua parte obtinand o victorie categorica, cu 10 la 4. Miho Bošković si Loren Fatović au inscris cate doua goluri fiecare pentru Jug, in timp ce Nikola Dedović a punctat si el de doua ori pentru Radnicki.

Primorje si Jug vor disputa astazi, de la ora 20.30, prima finala a Ligii Regionale Primorje este castigatoarea ultimelor doua editii a Ligii Adriatice, in timp ce Jug a castigat trofeul in sezonul inaugural (2008-2009).

Liga Regionala
Final Four (Rijeka, Croatia)

Semifinale

Joi 2 aprilie:

Primorje EB – HAVK Mladost 11:10 (4:1, 5:3, 1:4, 1:2)

Primorje: Cosmin Alex. Radu 3,  Ivan Buljubašić 3, Ivan Krapić 2, Damir Burić 1, Petar Muslim 1, Javier Garcia 1.

Mladost: Ante Vukičević 6, Ivan Milaković 2, Antonio Buha 1, Andrija Bašić 1

JUG CO – Radnicki 10:4 (3:0, 2:1, 4:3, 1:0)

JUG: Miho Bošković 2, Loren Fatović 2, Nikola Janović 1, Aaron Younger 1, Pavo Marković 1, Ante Visković 1, Nicolas Constantin Bicari 1, Marko Ivanković 1

Radnicki: Nikola Dedović 2, Josip Vrlić 1, Marko Ćuk 1

Finala

Vineri 3 Aprilie:

20.30: Primorje EB Rijeka (CRO) – Jug CO Dubrovnik (CRO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.