In Liga Campionilor se joaca meciurile din etapa a doua. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei se dispută in Serbia, la Belgrad. Partizan primeste vizita celor de la Jug Dubrovnik. pentru jucatorii lui Vladimir Vujasinovic este primul joc in grupe dupa ce meciul din etapa inaugurala a fost amanat in timp ce Jug vine la Belgrad dupa o partida castigata doar la un gol in fata reprezentantei Germaniei, Spandau.

Un alt meci care atrage atentia este cel de la Eger, acolo unde campioana Ungariei are ca adversara pe Pro Recco.  Recco a obtinut in prima etapa o victorie clara la Kragujevac,  in timp ce Eger a obtinut un punct important la Barcelona. Campioana Ungariei a egalat pe Barceloneta in ultimele secunde (7-7).

Ziua incepe cu partida din Grecia, dintre Olympiacos Pireu si Radnicki Kragujevac. Grecii vin dupa un egal obtinut la Brescia (9-9) in timp ce Radnicki a cedat la scor confruntarea de pe teren propriu cu Recco (5-12). Cum in grupa A sunt doar doua locuri disponibile pentru turneul final de la Barcelona o noua infrangere pentru sarbi i-ar pune intr-o situatie dificila.

Tot in grupa  A, detinatoarea trofeului Atletic Barceloneta va intalni joi  pe teren propriu pe italienii de la AN Brescia. Ambele echipe au inceput grupa cu un egal. Spaniolii, 7-7,  cu Eger, iar Brescia, 9-9, cu Olympiakos. Chiar daca Barceloneta are asigurat locul in Final Six, jucatorii campioanei Spaniei isi doresc sa obtina biletele pentru turneul final prin propriile rezultate.

In grupa B, Spandau disputa al doilea meci consecutiv pe teren propriu. Dupa Jug, acum este vizitata de Szolnok. Formatia germana a facut un joc bun in debutul preliminariilor, cedand doar la un gol in fata croatilor (8-9). Szolnok in schimb a trecut la limita de Primorje Rijeka in derby-ul rundei inaugurale (13-12).

Formatia lui Cosmin Radu joaca la Istanbul cu Galatasaray. Pentru turci este primul joc in grupa, dupa ce intalnirea de la Belgrad cu Partizan a fost amanata. Cu un lot din care fac parte si jucatori sarbi, croati si muntenegreni, Galatasaray poate face surprize in Liga Campionilor la fel ca si in sezonul trecut. Pentru formatia din Rijeka, Galatasaray este o necunoscuta, fiind prima partida directa intre cele doua formatii.

2014-2015 Champions League
Grupele Preliminarii:
Ziua a doua:

Miercuri, 17 Decembrie:

Grupa A

17.00: Olympiacos Pireu (GRE) – VK Radnicki Kon Tiki Kragujevac (SRB)
19.00: ZF-Eger (HUN) –  Pro Recco (ITA)

Joi, 18 Decembrie:

19.30: CN Atletic-Barceloneta (ESP) – AN Brescia (ITA)

Clasament:

1. Pro Recco 1 – 3 puncte
2. AN Brescia 1 – 1
3. Olympiacos Pireu 1 – 1
4. ZF-Eger 1 – 1
5. CN Atletic-Barceloneta 1 – 1
6. VK Radnicki Kon Tiki Kragujevac 1 – 0

Grupa B

19.00: Wasserfreunde Spandau Berlin (GER) – Szolnok (HUN)
20.00: Galatasaray Istanbul (TUR) – Primorje EB Rijeka (CRO)
20.00: Partizan Raiffeisen Belgrad (SRB) –  Jug CO Dubrovnik (CRO)

Clasament:

1. Szolnok 1 – 3 puncte
2. Jug CO Dubrovnik 1 – 3
3. Primorje EB Rijeka 1 – 0
4. Wasserfreunde Spandau 1 – 0
5. Partizan Raiffeisen Belgrade 0 – 0
6. Galatasaray Istanbul 0 – 0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.