Nationala Romaniei a inceput de astazi pregatirile pentru Campionatul European de la Budapesta, ce se va desfasura in perioada 14-27 iulie. Antrenorul Dejan Stanojevic are la dispozitie doua luni pentru a pregati echipa nationala pentru turneul final al Campionatului European. Lotul s-a reunit in aceasta dupa-amiaza la piscina Floreasca, la primul antrenament fiind prezenti 15 jucatori din Bucuresti. „ Este o perioada normala, jucatorii din Bucuresti au terminat totusi un pic mai repede sezonul fata de cei din Oradea si cei care evolueaza in strainatate. Sunt convins ca aceste zile nu vor fi o perioada dificila, sunt convins ca toate lucrurile vor merge bine si ca va fi o perioada de reintrare in efort. De abia din 19 mai, cand vor veni si jucatorii de la Oradea,  atunci sigur va incepe pregatirea propriu-zisa. Este un drum lung, este un drum dificil, dar plecam toti cu optimism si cu foarte multa dorinta de a face un rezultat bun la Budapesta. Asteptam aceasta pregatire sa vedem cum vor evolua lucrurile si ce se va lucra cu noul antrenor , noua tactica de joc si noau tehnica de antrenament„, a declarat la reunire, Alexandru Matei. Prima parte a stagiului de pregatire va fi asadar o perioada de reacomodare la efort cu multe antrenamente de pregatire fizica.

Lotul va sta pana miercuri in Capitala, dupa care se va muta la Izvorani, acolo unde vor ajunge si componentii campioanei CSM Digi Oradea, dar si  fundasul lui Debrecen, Andrei Busila. In prima saptamana a lunii iunie se vor alatura  lotului si ceilalti doi stranieri, Dimitri Goanta (Lille, Franta) si Cosmin Radu (Primorje Rijeka, Croatia)

Cei 15 jucatori prezenti la piscina Floreasca au fost: Alexandru Ghiban, Daniel Robu, Daniel Teoharie, Mihai Dragusin, Mihnea Gheorghe si Pavel Popescu (Steaua), Alexandru Matei, Dragos Stoenescu, Petru Ianc, Ion Vranceanu, Marius Tic (Dinamo), Catalin Stan, Nicolae Oanta, Vlad Dragomirescu, Catalin Vochin (Sportul).

Nationala Romaniei a fost repartizata in grupa A a Campionatului European de la Budapesta. Poloistii tricolori vor debuta pe 14 iulie in compania reprezentativei similare  a Georgiei, partida fiind programata  de la ora 13.00. Romania va juca apoi pe rand cu Italia (15 iulie, ora 16.00), Muntenegru (17 iulie, ora 19.00), Grecia (19 iulie, ora 14.30) si Rusia (21 iulie, ora 13.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.