Lotul national s-a reunit astazi la Centrul Olimpic de la Izvorani in vederea jocului  de marti cu slovacii. Selectionerul Dejan Stanojevic a convocat 16 jucatori pentru aceasta prima actiune a lotului in 2015. Este vorba de Mihai Dragusin si Marius Tic (portari), Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Andrei Creţu, Alex Popoviciu. Roland Szabo, Nicolae Oanta, Robert Gergelyfi, Mihnea Chioveanu, Alexandru Ghiban, Daniel Teohari, Mihnea Gheorghe, Dimitri Goanta, Victor Antipa si David Bota.

Tricolorii au efectuat deja primul antrenament, in aceasta dupa-amiaza, iar duminica sunt programate alte doua sedinte. „Doar in aceasta seara si duminica dimineata avem la dispozitie bazinul numai pentru noi. Duminica seara va sosi Slovacia astfel ca  trebuie sa folosim aceste doua antrenamente pentru a pregati tactic meciul cu ei” a spus Dejan Stanojevic la reunirea lotului. „Noi trebuie sa ne pregatim la toate capitolele pentru meciul cu Slovacia si sa dam tot ce e mai bun pentru a castiga acest joc, si de aceea cele doua antrenamente sunt foarte importante. In seara asta lucram la om in plus si om in minus, iar maine dimineata facem aparare-atac. Jucatorii trebuie sa aiba cateva idei de baza  despre cum joaca Slovacia” a mai adaugat tehnicianul sarb.

Partida Romania- Slovacia va avea loc  marti 20 ianuarie, de la ora 18.00, la piscina din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. Vor urma apoi, doua meciuri programate tot pe teren propriu, cu Grecia (17 februarie) si cu Ungaria (17 martie) apoi ultimul meci din preliminarii, in deplasare, cu Slovacia  (14 aprilie).

1 COMENTARIU

  1. Cu tot respectul pentru complexul Izvorani, este o baza buna de pregatire, dar mutati meciurile nationalei in alt bazin, pe steaua sau dinamo, e mult mai central. Pentru fani, pentru marketing, ar fi mult mai bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.