Avramovic a evoluat la campioana Serbiei in ultimele trei sezoane, perioada in care a cucerit de doua ori  titlul de campion national, doua Cupe ale Serbiei, Liga Campionilor si Supercupa Europei. Avramovic are 28 de ani si este produsul clubului Partizan Raiffeisen, la care a evoluat din 2002 pina in 2011. El a avut in aceasta perioada si o ofertă si de la vicecampioana Europei, Radnicki Kragujevac, dar a decis sa joace pentru prima dată peste hotare, alegand campioana Romaniei. Marko Avramovic a cucerit cu nationala Serbiei aurul la Mondialele de la Roma din 2009, si argintul la Mondialele din 2011, de la Shanghai. Mai are un argint si un bronz la europene, in 2008-Malaga si respectiv 2010-Zagreb. A castigat de 3 ori Liga Mondiala (2007, 2010 si 2011) si o data Cupa Mondiala (2010 Oradea)

” Este o nouă provocare pentru mine. CSM Digi  Oradea a jucat în Liga Campionilor sezonul trecut, si vom vedea dacă se va reuși aceșt lucru si acum sau vom continua in Euro Cup” a declarat Avramovic pentru  novosti.rs

Milos Korolija (foto stanga), este cekorolijantru, are  33 de ani, si a jucat in ultimul sezon la Radnicki Kragujevac, vicecampioana Serbiei si a Europei. In 2011 a cucerit cel mai important trofeu intercluburi, EuroLeague, cu Partizan Belgrad.

 

Marko Avramovic si Milos Korolija se alatura astfel celorlalti doi jucatori sirbi pe care campioana Romaniei ii are deja in lot: Gojko Pijetlovic şi Voislav Cupic,

 

 

Centrul Milos Korolija (foto sus) a semnat marţi seară cu echipa antrenată de Dorin Costrăş. Campionii au obţinut şi transferul interului Marko Avramovic (foto jos), venit de la Steaua Roşie Belgrad, echipă cu care a câştigat Liga Campionilor şi Super Cupa Europei. Cei doi vor acoperi plecările lui Mihnea Chioveanu şi Nicu Diaconu la Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.