Conducerea clubului oradean a luat decizia de a-l schimba pe Dorin Costra in urma evoluţiilor mai putin bune ale campioane Romaniei din ultima perioada care au creat si tensiuni in cadrul echipei. CSM Digi Oradea a ratat Cupa Romaniei, dupa ce a fost eliminată în semifinale de către Steaua şi a  continuat evolutiile modeste si in primele jocuri cu Dinamo din semifinalele Superligii.

„În urma unei discuții purtate de către președintele CSM Oradea, Florin Birta, cu Dorin Costrăș s-a ajuns la o decizie de comun acord între părți pentru încetarea colaborării cu efect imediat. Concluzia discuției a fost că echipa are nevoie de un șoc, în speranța redresării situației. Conducerea CSM Oradea dorește să îi mulțumească domnului Costrăș pentru contribuția din ultimii doi ani, perioadă în care a ocupat funcția de antrenor principal al echipei. Totodată îi urează mult succes pe viitor, atât în plan profesional cât și personal,” se scrie in comunicatul de presa al clubului CSM Oradea.

Contactat de h2opolo.ro Dorin Costras a spus ca „s-a luat decizia cea mai buna pentru echipa. Eu cred ca echipa este capabila sa joace mult mai bine. Eu le doresc baietilor sa aiba parte numai de rezultate bune si sper sa treaca peste momentele acestea si sa ramana cu lucrurile bune pe care le-am trait impreuna. Le urez succes in continuare si sper sa le mearga bine!”

Echipa CSM Digi Oradea va fi pregătită până la finalul sezonului de Ciprian Cimpianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.