Primorje s-a vazut condusa la inceputul meciului de la Split, cu 2 la 0 dupa dubla reusita a lui Marin Ban, insa Cosmin Radu a punctat si el de doua ori in primul sfert care s-a incheiat astfel la egalitate (2-2). Gazdele au continuat jocul bun si pe parcursul reprizei a doua distantadu-se la doua goluri pe tabela de marcaj (4-2 si 5-3). Jucatorii lui Asic au revenit si au reusit sa egaleze cu doua goluri inscrise de Elez si Setka in ultimul minut al reprizei, scorul la pauza mare fiind 5 la 5. Echilibrasul s-a mentinut si in a treia parte a meciului. Cosmin Radu si-a adus echipa in avantaj iar Gluhaić a inscris pentru 6-6, pentru ca Buljubašić sa stabileasca scorul inainte de ultima repriza (6-7). Au urmat 6 minute de joc fara gol, iar cel care a spart gheata a fost din nou centru roman, care cu a patra sa reusita a dus scorul la 6-8 pentru Primorje. Ultimul gol al meciului a fost insa marcat de Marelja pentru gazde. Primorje se impune la limita si cu 2 la 0 la general s-a calificat in finala campionatului.

Meci echilibrat a fost si la Zagreb, unde Jug s-a intalnit cu Mladost. Dupa un prim sfert incheiat la egalitate (3-3) jucatorii lui Vjeko Kobescak au intrat cu un gol avantaj la pauza mare (5-6). Formatia din Dubrovnik a reusit sa se desprinda la trei goluri in sfertul al treilea (7-10) diferenta pastrandu-se pana la finalul partidei, dupa ce in ultima parte s-a inscris cate o data de fiecare parte. Cu 2 la 0 la general, Jug s-a calificat in finala campionatului.

Campionatul Croatiei  2014-2015

Play-off 1-4,

Meciul doi

Sambata 25 aprilie

Mornar Split – Primorje EB 7-8 (2-2, 3-3, 1-2, 1-1)

Mornar: Marin Ban 3, Slavko Ćalić 1, Duje Lušić 1, Maroje Gluhaić 1, Jure Marelja 1.

Primorje: Cosmin Radu 4, Marko Elez 1, Anđelo Šetka 1, Ivan Buljubašić 1, Damir Burić 1

Mladost –  Jug CO 8-11 (3-3, 2-3, 2-4, 1-1)

Mladost: Luka Bukić 2, Ivan Milaković 2, Antonio Buha 1, Ivan Živković 1, Andrija Bašić 1

Jug:  Loren Fatović 3, Ante Visković 2 Marko Ivanković 2, Miho Bošković 1, Nicolas Constantin Bicari 1, Paulo Obradović 1

Primorje si Jug s-a calificat in ultimul act al campionatului Croatiei. Finala va incepe la data de 6 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.