Oaspetii au inceput mai bine intalnirea de la Bucuresti si dupa primele patru minute de joc au condus cu 2 la 0 prin reusitele lui Jokic si Kleine. Sarbul Miroslav Randjic a redus din diferenta insa Waspo a punctat din nou prin Bence Toth cu 39 de secunde inainte de prima pauza. Si la jumatatea meciului formatia din germania a fost in avantaj, dar cu un singur gol (4-3). Robu si Nastran au adus-o pe Steaua la egalitate in timp ce Ingo Pickert a inscris pentru Hannover. Poloiştii antrenati de Ionut Angelescu au reusit sa intoarca jocul în favoarea lor pe finalul sfertului trei. Cand mai erau doar 4 secunde de jucat din repriza, Petar Filipovic a marcat pentru 7-6 din superioritate numerica. In ultima parte a meciului stelistii au gestionat bine jocul si au reusit chiar sa mai adauge un gol la diferenta de pe tabela de marcaj dupa ce Miroslav Randjic, cel mai bun marcator de la Steaua, a inchis tabela cu un lob perfect in poarta aparata de Kong. Scor final 9-7 pentru Steaua care va juca returul la data de 17 decembrie, în Germania.

Steaua -Waspo Hannover  9-7 (1-2, 2-1, 4-2, 2-1)

Steaua: , Daniel Teohari,  , Nicolae Diaconu,  , Andrei Busila, Petar  2, Matej Nastran 1,  Miroslav Radjic 3 (foto), Daniel  2, Alexandru  1, Dimitri , Marius Florea. Antrenor:

Hannover: Roger Kong, Andreas Sohlotterbeck, Erik Bukowski, Lukas Taplick, Mate Balatoni, David Kleine 1, Pedrag  2, Ingo Pickert 1, Felix Haarstick, Bence 1, Marko Bolovic 2, Bojan Paunovic, Marton Sagi. Antrenor Krsten Seehafer

Arbitrii: GERZANICH Vladimir (RUS) si  ROVIDA Alberto (ITA)

Observator Len: Jean-Claude DEMEY (FRA)

Superioritati numerice: Steaua 11/4  si Hannover 10/5

Penalty-uri: Steaua  –  si Hannover 2/1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.