Szolnok a deschis prima scorul dupa trei minute de joc. Denes Varga a punctat din superioritate numerica dupa ce  Šetka a fost eliminat. Primorje a avut nevoie de alte trei minute pentru a reusi egalarea prin Muslim care l-a invins pe Nagy tot dintr-un om in plus. Formatia maghiara a reactionat insa repede si s-a distantat prin dubla stangaciului Marton Vamos. Diferenta la prima pauza a fost insa de doar un gol intre cele doua echipe, Setka frunctificand un nou om in plus dupa eliminarea lui Gocic (3-2)

A doua repriza a fost dominată clar de Szolnok, Stefan Mitrovic cu o dubla a dus scorul la 5: 2 in timp ce Norbert Madaras a marcat al treilea gol consecutiv pentru gazde (6-2). De partea cealalta, doar Muslim a reusit sa inscrie in poarta vicecampioanei Ungariei stabilind scorul la jumatatea meciului.

La reluarea jocului, Primorje a reusit o serie incredibila de patru goluri prin care a preluat conducerea pe tabela de marcaj (6-7). Au punctat Sukno (dubla), Muslim si Xavi Garcia. Reactia gazdelor nu a intarziat: au puncat mai intii prin Daniel Varga pentru ca apoi Zivko Gocic sa isi readuca echipa in avantaj (8-7). Cu 48 de secunde inainte de finalul reprize, Sandro Sukno a marcat al treilea sau gol in poarta lui Szolnok, dar Madaras a inchis sfertul cu un gol marcat din  om in plus (9-8)

Primorje a trecut pe langa egalare la inceputul reprizei a patra, in schimb Szolnok a fost mult mai atenta in atac si s-a distantat intr-un minut la doua goluri te tabela e marcacaj (11-8).  Cu 3 minute inainte de finalul partidei, croatii au reusit sa se mai apropie o data la o lungime de adversari dupa ce Buric marcat pentru 12-11. Primorje a ratat chiar si o buna ocazie de a egala din nou scorul in schimb, Szolnok a punctat prin Aleksic, gol  cu 1’26” inainte de final, gol care a decis practic castigatoarea partidei (13-11). Ultimii care au inscris au fost oaspetii, prin  Xavi Garcia cand mai era un minut din joc. jucatorii maghiari reusind sa gestioneze pina la finalul avantajul de un gol.  13 la 12 pentru Szolnok si vicecampioana Ungariei isi trece primele trei puncte in clasamentul grupei B din Liga Campionilor.

Daniel Varga, Szolnok
“Pentru mine cel mai importat era sa castigam acest meci. Nu pot sa neg faptul ca pentru mine si fratele meu nu a fost un meci ca oricare tinand cont de faptul ca am jucat la Rijeka timp de patru ani. Am luat insa partea pozitiva a acesti fapt care m-a motivat foarte mult si m-a ajutat in anumite situatii din joc in care am stiut ce joaca ei.  In ceea ce priveste meciul partea mai putin buna este acea perioada de 4-5 minute de black-out din sfertul al treilea. In schimb pot sa spun ca am reusit sa facem in celelalte trei reprize si jumatate un joc aproape perfect.”

Szolnoki – Primorje 13-12  (3:2, 3:1, 3:5, 4:4)

Szolnoki: Nagy Viktor, Zivko Gocic 1, Norbert Madaras 2, Marton Vamos 2,David Jansik, Tamas Mezei, Milan Aleksic 2, Marton Toth, Daniel Varga 3, Denes Varga 1, Gabor Kis 1, Stefan Mitrovic 1, Atilla Decker.

Primorje: Frano Vican, Damir Buric 1, COSMIN RADU, Ivan Krapic, Ivan Buljubasic, Sandru Sukno 4 ( 1 pen), Petar Muslim 4, Antonio Petrovic, Nino Mudrazija, Marko Elez, Andelo Setka 1, Xavi Garcia 2, Dejan Lazovic.

Arbitrii: Gomez (Ita) si Voevodin (Rus)

Observator Len: Perisic (Serbia)

Superioritati numerice: Szolnoki 12/9 si Primorje 14/7

Penalty-uri: Szolnoki – si Primorje 1/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.