Tricolorii au obtinut o victorie categorica in fata Kazahstanului  cu  scorul de 25-3   in cel de-al doilea meci din Grupa D de la mondiale.

Scorul pe reprize a fost 7-1, 6-1, 5-0, 7-1.

Jucatorii lui Bogdan Rath sunt siguri astfel de prezenta in barajul pentru sferturi de finala, in acest moment fiind pe locul 3 in clasament, cu 3 puncte

In partida de astazi cei mai buni marcatori au fost Tudor Fulea si Andrei Prioteasa ambii cu cate 5 goluri. Au mai marcat Matei Lutescu 3, Vlad Georgescu 3, Andrei Neamţu 3, Vancsik Levente 2, Andrei Tepelus, Nicolae Oanţă, Francesco Iudean şi David Bota.

In celalalt meci al zilei Ungaria a invins pe Italia cu 15 la 14, la penalty-uri.

În clasament Ungaria conduce cu 5 puncte, Italia este pe doi cu 4 puncte, Romania ocupă locul 3 cu 3 puncte, iar Kazahstan este pe 4 fără niciun punct.

Prima clasată din grupă se califică direct în sferturile de finală, în timp ce formațiile de pe pozițiile 2-3 vor disputa un baraj încruciș cu cele din grupa C.

În celelalte grupe miercuri s-au inregistrat următoarele rezultate: Franţa – China 16-9, Grecia – Brazilia 23-4, SUA – Japonia 18-5, Australia – Africa de Sud 29-7, Serbia – Muntenegru 14-6, Spania – Croaţia 10-6.

Ultimul meci al tricolorilor este programat vineri, contra Italiei, de la ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.