Tricolorii au pierdut in fata Italiei cu scorul de 10-16, cel de-al treilea meci din Grupa D de la Campionatul Mondail de la Doha.

Scorul pe reprize a fost 3-4, 4-4, 2-5, 1-3

Cel mai bun marcator de la echipa noastră a fost Vlad Georgescu cu 3 goluri. De partea cealaltă Francesco di Fulvio a marcat 5 goluri.

Jucătorul meciului a fost desemnat Marius Țic. Portarul României a apărat 4 penalty-uri și a avut alte 10 șuturi blocate în partida cu Italia.

Romania – Italia 10-16 (3-4, 4-4, 2-5, 1-3)

Romania: Vlad Georgescu 3, Tudor Fulea 2, Matei Luţescu 2, Andrei Prioteasa, Silvian Colodrovschi, Andrei Neamţu

Italia: Francesco Di Fulvio 5, Lorenzo Bruni 2, Francesco Condemi 2, Matteo Iocchi Gratta 2, Alessandro Velotto, Nicholas Presciutti, Gonzalo Echenique, Vincenzo Renzuto şi Giacomo Cannella.

Superioritați numerice: România 6/9 și Italia 4/8

Penalty-uri: Italia 2/7

Nota: Marius Tic a apărat în prima repriză penalty-urile executate de Condemi (3.30), Di Somma (7.10) și Damonte (7.53) iar în repriza secundă a apărat un penalty al lui Di Fulvio Tot în repriza secundă Di Somma a ratat o lovitură de pedeapsă. *În repriza a treia Vlad Georgescu a ieșit pentru trei faulturi.

In celalalt meci din grupa, Ungaria a invins pe Kazahstan cu 28 la 1.

În clasament, Ungaria a terminat pe primul loc cu 8 puncte și va juca direct în sferturile de finală. Italia a terminat pe doi cu 7 puncte, România pe trei cu 3 puncte. Kazahstan este pe 4 cu niciun punct.

Astăzi în grupa C s-a jucat deja partida Muntenegru – Japonia 13-11.

Muntenegru a urcat pentru moment pe locul doi in serie cu 5 puncte. De la ora 16.30 se joacă ultima partidă din grupa și cel mai interesant meci al zilei: Serbia – Statele Unite. Daca Serbia câștigă, Muntenegru va fi adversara tricolorilor la baraj. Dacă se impune SUA echipa noastră va juca împotriva Serbiei, campioana olimpică.

Astăzi se mai joacă meciurile: Australia – Spania (12:30), Africa de Sud – Croația (15:00), Grecia – Franța (18:00) și Brazilia – China (19.30)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.