Ungaria a obtinut a 5-a victorie consecutiva si termina grupa B pe primul loc cu punctaj maxim. Nu a fost insa usor sa invinga Croatia care este intr-o crestere de forma la europene. Campioana olimpica a inceput foarte bine partida, a condus cu 2 la 0 dupa primul sfert Josip Pavic parind toate actiunile adverse. Ba chiar a ajuns la trei goluri avantaj dupa reusita lui Setka de la inceputul sfertului doi. Gazdele reusesc sa revina in joc si egaleaza prin Szivos Marton, Jokovic readuce dupa un penalty marcat Croatia la conducere dar Denes Varga inchide repriza cu golul sau. Echilibrul se mentine in a doua jumatate a meciului pina in ultimul minut de joc. Cu 45 de secunde inainte de final Harai, din centru inscrie golul decisiv stabilind scorul final: 7-6 Ungaria. Ungaria merge direct in semifinale, in timp ce Croatia va juca miercuri in sferturi contra Italiei

UNGARIA-CROATIA 7-6 (0-2; 4-2; 1-1; 2-1)

Ungaria: Nagy, Gor-Nagy, Madaras 1, Erdelyi 1, Vamos, Hosnyanszky 1, Decker Ad., Szivos 1, Varga Dan., Varga Den. 1, Toth 1, Harai 1, Decker At.. Antrenor. Benedek.

Croatia: Pavic, Bukic, Milakovic 1, Loncar, Jokovic 1, Buljubasic, Muslim 1, Buslje, Sukno 2, Dobud, Setka 1, Zivkovic, Bijac. Antrenor Tucak.

Arbitri: Koganov (Aze) si Stavropoulos (Gre).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.