La fel ca si in meciurile cu Slovacia,  care s-a dovedit a fi cel mai dificil adversar pina la finala turneului din Malta, tricolorii mici s-au vazut condusi de adversari in prima jumatate a meciului. Grecia a dominat primele doua sferturi, in primul a marcat de doua ori fara sa primeasca gol, iar in al doilea a punctat de cinci ori si a primit doar un gol. Cu un avantaj de sase goluri la pauza mare, grecii au dat posibilitatea echipei noastre sa echilibreze jocul in a doua parte, dar jucatorii antrenati de Viorel Rus si Ionut Cismaru nu au mai putu sa intoarca rezultatul, asa cum au facut-o impotriva Slovaciei, Grecia fiind mult mai puternica. 

Grecia – Romania 16-9 (2-0, 5-1, 4-4, 4-4)

Grecia: Zerdevas Emmanouil, Karakasis Nikolaos 1, Masmanidis I. 1, Gerakoudis Nikolaos, Prekas Emmanouil 2, Potamianos Evangelos 3, Kalogerakos 3, Kapetanakis G. 1, Chatzigoulas Marios 2, Tsachilidis E, Kopeliadis Nikolaos 3, Alvertis Nikolaos, Sarris Kyriakos. Antrenor: Kechagias Athanasios

Romania: Marius Tic, Tudor Neagu 2, Mircea Mihai 2, Robert Gergelyfi, Istvan Szabo,  Buica, Vlad , Cristian Calin, Bogdan Paleacu 1, Marian Constantin 2, Alexandru Sfarle 1, Novac Nichita 1. Catalin Vochin. Antrenor: 

In finala mica, Slovacia a trecut de Ucraina cu 12 la 3 (1-1, 0-3, 1-3, 1-4).

Tricolorii mici  şi-au asigurat prezenţa la turneul final al Campionatului European din 2014 prin calificarea în semifinalele competitiei din Malta. Romania a obtinut trei victorii din trei meciuri  în subgrupa A2: 18 – 4 cu Israel, 13-11  cu Slovacia, si 10-4 cu Ucraina, si de pe primul loc s-a calificat în semifinale obtinind si biletele pentru Georgia. In semifinale echipa antrenata de Viorel Rus si Ionut Cismaru a jucat din nou cu Slovacia, de care a trecut sambata cu 6-5.

Din grupa B disputata in Franta, merg la turneul final Germania, Olanda, Turcia şi Franţa. La Campionatul European vor mai participa Georgia (tara gazdă), Muntenegru, Serbia, Italia, Ungaria, Rusia, Croaţia şi Spania (primele 7 clasate la europeanul de juniori sub 17 de anul trecut). Turneul final va avea loc la Tbilisi (Georgia), în perioada 24-31 august.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.