Proverbul spune „Sa nu accepti daruri de la greci”, nu sa faci daruri grecilor. Cu 45 de secunde inainte de finalul meciului tricolorii au condus cu 9 la 8 si a obtinut si un om in plus la care, in loc sa prelungeasca posesia, Matei trage la poarta. Tsalkanis apara sutul si lanseaza un contraatac 2 contra 1 din care  Mylonakis  inscrie cu 28″ inainte de fluierul final. Partida nu este inchisa insa  si dupa ce Cosmin cu doi fundasi in spate nu poate marca, acelasi Mylonakis aduce victoria  Greciei  in ultima secunda. O victorie meritata din moment ce a fost mult mai atenta, mai matura in joc si mai clara in actiunile de atac. De remarcat este  faptul ca pina la golul victoriei Grecia nu a condus niciodata echipa noastra, care a avut in primul sfert  3 la 0. Romania pierde astfel sansa de a ocupa locul trei in grupa A si de a juca in sferturile de finala. Urmatorul adversar al tricolorilor este Rusia, meciul fiind programat luni 21 iulie, de la ora 13.00 (ora locala)

Cosmin Radu (capitanul echipei Romaniei) : „Cred ca pe tot parcursul meciului nu am respectat indicatiile tactice si de asta am ajuns in situatia in care am ajuns, sa luam gol in ultima secunda, nu pentru ultima faza ci tot meciul nu am fost atenti. Ar trebui sa continuam sa jucam toate meciurile la maximum pentru ca suntem aici pentru a ne califica la mondiale. Asa ca trebuie sa continuam sa luptam!”.

ROMANIA-GRECIA 9-10 (3-2; 2-3; 2-2; 2-3)

Grecia: Tsalkanis, Mylonakis 2, Dervisis, Tigkas, Foudoulis 1, Pontikeas, Afroudakis C. 1, Delakas 1, Mourikis 1, Kolomvos, Gounas 2, Vlachopoulos 2, Galanopoulos. Antrenor. Kehagias.

Romania: Dragos Stoenescu, Cosmin Radu 2, Tiberiu Negrean, Nicolae Diaconu 4, Andrei Cretu 1, Andrei Busila, Alexandru Matei Guiman 1, Mihnea Chioveanu, Dimitri Goanta, Mihnea Gheorghe, Alexandru Ghiban, Alex Popoviciu 1, Mihai Dragusin. Antrenor. Stanojevic

Arbitrii: Fekete (Hun) si Koganov (Aze)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.