Joc foarte disputat intre Rusia si Georgia castigat de echipa antrenata de Shagaev cu 16 la 12. Victoria rusilor nu a fost insa foarte clar si nici georgienii nu au cedat usor . La un moment dat  chiar pentru Rusia lucvrurile mergeau chiar rau. A condus cu 4 goluri diferenta (4-8)  si s-a vazut egalata in sfertul trei prin reusita lui  Damir Tsrepulia. Echilibrul se mentine pina la finalul reprizei pentru ca la reluarea jocului acelasi Tsrepulia inscribe al 4-lea sau gol in acest meci si adduce Georgia in avantaj (12-11). Ramasi doar cu portarul pe banca de reserve georgienii au cedat in ultimele minute ale meciului Rusia reusind sa se desprinda la 4 goluri pe tabela de marcaj.

GEORGIA-RUSIA 12-16 (3-3; 1-4; 7-4; 1-5)

Georgia: Chumburidze, Kavtaradze, Tsrepulia 4, Elez 4, Rusishvili, Jelaca 1, Khvedeliani 1, Baghaturia 1, Rurua, Gegelashvili, Nikoleishvili, Franicevic 1, Kapanadze. Antrenor. Popovic.

Russia: Kostrov, Suchkov, Odintsov 2, Antipov, Zinnatullin, Derevyankin, Timakov 2, Nagaev 4, Stepanyuk 4, Kholod 2, Yankov, Shepelev 2, Korneev. Antrenor. Shagaev.

Arbitri: Bender (Ger) si Mercier (Fra)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.