Echipa lui Dejan Savic a condus ostilitatile aproape pe tot parcursul jocului si chiar a avut posibilitatea de a se distanta de adversari dar nu a reusit acest lucru. Scorul avea sa fie inainte de ultimul sfert egal 7-7. Mandic o aduce pe Serbia in avantaj cu un gol superb marcat din superioritate insa Muslim egaleaza pentru Croatia, tot din om in plus. Din acel moment cei doi arbitrii ai partidei Naumov si Stavridis lasa jocul liber, nu mai fluiera nimic in timp ce ambele echipe trec pe langa inscrierea unui noi gol. De la croati s-au remarcat cei doi centri Dobud si Loncar, in timp ce Filipovic ( cu 4 goluri marcate) si  portarul Gojko Pijetlovic au fost cei mai buni oameni de la sarbi.

CROATIA-SERBIA 8-8 (2-3; 3-2; 1-2; 2-1)

Croatia: Pavic, Bukic, Milakovic, Loncar 2, Jokovic, Buljubasic, Muslim 1, Buslje 1, Sukno 3, Dobud 1, Setka, Zivkovic, Bijac. Antrenor Tucak.

Serbia: Pijetlovic G., Mandic 1, Gocic, Randjelovic, Cuk 1, Pijetlovic D., Nikic, Aleksic, Radjen, Filipovic 4, Prlainovic 1, Mitrovic S. 1, Mitrovic B. Antrenor. Savic.

Arbitrii: Naumov (Rus) si Stavisdris (Gre)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.