Romania a facut un joc bun astazi impotriva Frantei. Cosmin Radu a deschis scorul pentru tricolori, care au condus apoi si cu 3 la 1, fiind egalati pina la pauza.  In repriza a doua jucatorii nostrii au ridicat ritmul si la jumatatea meciului au luat un avans de doua goluri (6-4) pentru ca sfertul al treilea sa il domine clar. Au  inscris 6 goluri in poarta Frantei si au primit doar unul singur.  Diferenta a fost de-ajuns pentru a obtine o victorie confortabila. La inceputul ultimei reprize Cosmin Radu a fost eliminat cu drept de inlocuire iar Mihnea Gheorghe a iesit din apa dupa ce a fost lovit la ochiul stang. Tiberiu Negrean a fost cel mai bun marcator al meciului el inscriind 5 goluri. La meci a asistat si Carmen Tocală, secretarul de stat in Ministerul Tineretului si Sportului.

O victorie de moral pentru tricolori care maine vor intalni Spania in lupta pentru locul 7, cel mai probabil ultimul loc care ofera biletele pentru Mondialul de la Kazan. Deocamdata prezenta in primele 8 echipe ale continentului  le asigura participarea directa la Europenele de la Belgrad din 2016.DSCN9228

 

FRANTA-ROMANIA 8-15 (3-3; 1-3; 1-6; 3-3)

Franta: Garsau, Saudadier 1, Jablonski, Khasz, Blary 1, Simon, Peisson, Lavarsanne, Marzouki 2, Bodegas 3, Camarasa 1, Tomasevic, Mouriame. Antrenor.Bruzzo.

Romania: Stoenescu, Radu 2, Negrean 5, Diaconu 1, Cretu 1, Busila, Matei Guiman 1, Chioveanu 2, Goanta, Gheorghe 3, Ghiban, Popoviciu, Dragusin. Antrenor. Stanojevic.

Arbitri: Franulovic (Cro) si Toygarli (Tur)

Superioritati numerice: Franta 4/10  si Romania 4/6

Penalty-uri: Franta- si Romania 3/3

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.