Echipa lui Dejan Savic a revenit incredibil intr-o partida pe care Muntenegru parea ca o are in mana. jucatorii lui Perovic au condus cu 8 la 4 la inceputul sfertului al treilea dar nu au stiut sa gestioneze deloc avantajul si nici nu au rezistat presiunii create de sarbi care s-au apropiat la un gol (7-8) . Totusi Nikola Janovic mai adauga un gol pe tabela de marcaj inainte de finalul reprizei intrerupind astfel revenirea Serbiei (7-9). In ultima repriza Dejan Savic schimba portarii, iar Branislav Mitrovic practic a inchis poarta. Muntenegru nu fructifica niciuna din superioritatile pe care le-a avut in schimb Serbia inscrie prin Stefan Mitrovic si Milos Cuk, pentru ca Slobodan Nikic sa marcheze golul decisiv.

SERBIA-MUNTENEGRU 10-9 (3-5; 1-2; 3-2; 3-0)

Serbia: Pijetlovic G., Mandic, Gocic 1, Randjelovic, Cuk 2, Pijetlovic D., Nikic 1, Aleksic 1, Radjen, Filipovic 2, Prlainovic, Mitrovic S. 3, Mitrovic B. Antrenor. Savic.

Muntenegru: Radic, Brguljan Drasko 2, Paskovic, Petrovic, Brguljan Darko 2, Cuckovic, Janovic M. 1, Janovic N. 3, Ivovic 1, Misic, Klikovac, Jokic, Scepanovic. Antrenor. Perovic

Arbitri: Naumov (Rus) si Stavridis (Gre).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.