La primele antrenamente, care s-au desfasurat sub comanda secundului Adrian Vamos si a preparatorului fizic Robert Mihaila, au fost prezenti 18 jucatori: Mihai Drăguşin, Tiberiu , Dimitri Goanţă, , Andrei Creţu,  , Alexandru , Alex Popoviciu, Daniel Teohari, Daniel Prioteasa, Ionut Vranceanu, Robert Gergelyfi, Nicolae Oanta, Istvan Szabo, Tudor Fulea, Radu Buica, Ionut Tem, Novak Nichita. Alti 6 jucatori sunt asteptati sa inceapa pregatirile: Cosmin Radu, Petru Ianc, Ramiro Georgescu, Roland Szabo, Marius Tic si Dragos Stoenescu.

Lotul se va pregati la Bucuresti pana pe 1 iulie. Din 2 iulie nationala pregatita de Dejan Stanojevic va participa la traditionalul  turneu international de la Portugalete, alaturi de reprezentativele similare ale Spaniei, Rusiei si Frantei.

Reprezentativa României nu va participa la nicio competiţie oficială în această vară ratand de putin prezenta la turneul final al Campionatului Mondial de la Kazan. Practic este prima pauza dupa sase participari consecutive la mondiale.  noastra a terminat pe locul 8 la Europenele de la  si ar fi trebuit sa fie intre primele sase echipe ale continentului pentru a obtine biletele pentru  Naţionala noastră este in schimb calificată direct la Campionatul European de la Belgrad, care va avea loc în luna ianuarie a anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.