Este finalul unei ere la nationala masculina de polo maghiara cu plecarea iminenta a lui Tibor Benedek, antrenor principal din 2013.

Benedek a facut urmatoarea declaratie pentru site-ul oficial al federatiei maghiare de specialitate:

„In ultimele saptamani am analizat perioada care s-a incheiat la echipa nationala si am avut cateva discutii cu cu presedintele federatiei, Dénes Kemény.  As dori sa ii multumesc lui si intregii conduceri a federatiei pentru  increderea acordata in acesti ani. De asemenea as vrea sa multumesc staffului meu tehnic si jucatorilor pentru munca depusa. Cu data de 1 Ianuarie nu voi mai fi antrenorul principal al nationalei”.

Asta inseamna ca Benedek, care a cucerit, din postura de antrenor al Ungariei, medalia de aur la Campionatele Mondiale din 2013, argintul in 2014 la Campionatele Europene si bronzul la Campionatele Europene de la Belgrad, in 2016, va parasi banca tehnica a echipei o data cu incheierea contractului, adica la data de 31 Decembrie 2016.

Forul de specialitate de la Budapesta va organiza o Adunare Generala  la data de 22nd Octombrie urmand ca apoi conducerea sa decida in aceasta toamna cine va fi noul antrenor principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.