In contextul pandemiei, sistemul competiţional pentru viitorul sezon al Superligii Nationale  ar urma sa contina un sezon regulat cu etape săptămânale disputate în dublă manşă, semifinalele şi finalele în sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”, locurile 5-8 ar juca în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, in timp ce Cupa României isi va păstra sistemul de sesfasurare din sezonul precedent.

Campionatul intern ar urma sa debuteze în week-end-ul 2-3 octombrie cu prima etapa, iar ultima runda din sezonul regulat se va disputa în 9-10 aprilie 2021. Va urma faza play-off, cu semifinale între 14 mai şi 23 mai, iar finalele între 28 mai – 6 iunie.

De asemenea, turneul Cupei României a fost programat în perioada 11-13 martie 2021.

Campionatul va fi intrerupt pentru pregatirile echipei naţionale care va avea stagii în lunile noiembrie, decembrie şi ianuarie. Prima reprezentativa de seniori ar trebui sa participe in perioada 12-21 februarie 2021 la turneul preolimpic de la Rotterdam.

Sistemul competitional si calendarul noului sezon urmează să fie validate într-o şedinţă a Biroului federal al FRPolo, programata la mijlocul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.