Echipa națională, care va participa anul viitor in luna februarie la turneul preolimpic, va efectua in sfarsit un cantonament la Centrul Olimpic de la Izvorani.
La mai bine de o luna si jumatate de cand s-au aprobat masurile pentru reluarea activității de către sportivii de performanță, lotul de seniori va “bifa” o pregatire de doar doua saptamani (30 august – 13 septembrie).
In comparatie, alte federatii cu obiective și strategii clare în ceea ce privește continuitatea activității echipelor nationale, au creat programe si au alocat un timp mult mai mare pregatirii acestora chiar si in aceasta perioada afecatata de pandemia de coronavirus.

Italia si-a petrecut aproape toata vara in pregatire, Muntenegru s-a antrenat in mai si iunie, disputand si un meci de verificare, in luna iunie, contra Croatiei castigat de croati (14-5). Nationala antrenata de Tucak a fost de asemenea in cantonament in aceasta vara si va mai efectua un stagiu de pregatire. Grecia si Ungaria au avut si ele programate antrenamente in lunile iunie si iulie.

În cantonamentul de la Izvorani au fost convocați 23 de jucători:

Marius Țic, Levente Vancsik, Nicolae Oanță, Vlad Dragomirescu, Alexandru Ghiban, Andrei Prioteasa, Victor Antipa, Tudor Fulea, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Alexandru Vătrai, Francesco Iudean (Steaua București), Silvian Colodrovschi, Nichita Ilisie și Vlad Georgescu (CSM Oradea), David Bota, Andrei Neamțu, Andrei Drăghici, Matei Luțescu, Șerban Abrudan, (Dinamo București), Tudor Popescu (Corona Brașov), Robert Gergelyfi (Szentes) si Răzvan Rath (Triumf București).

Forul de secialitate a anuntat ca toți sportivii și colectivul tehnic vor efectua testul COVID-19 în data de 28 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here