Gazdele au dat de doua ori impresia ca pot iesi invingatori: au inceput jocul in forta, mai concentrati si au reusit prin Filip Filipovic, care a marcat 5 goluri din 5 suturi sa conduca cu 5 la 0, inainte ca Marko Avramovic sa marcheze pentru Zvezda. In al doilea sfert Radnicki a redus din ritm si le-a permis adversarilor sa intre in joc, Steaua Rosie reusind sa se apropie la doua goluri pe tabela de marcaj inainte de pauza mare (6-4). Repriza a treia a fost destul de echilibrata, jucatorii de la Radnicki punctand de trei ori in timp ce formatia din Belgrad a marcat de doua ori, dand semne ca preia controlul jocului (9-6). Avantajul de trei goluri parea de ajuns pentru ca Radnicki sa castige meciul doi, insa dupa ce ambele formatii au ratat bune ocazii de a inscrie Steaua Rosie a pus stapinire pe joc. Cu 30 de secunde inainte de finalul jocului, Dusan Markovic a lovit bara din om in plus, iar Dejan Savic a cerut time-out pentru un ultim atac in care campioana en-titre a obtinut si o eliminare. Stangaciul Boris Vapenski nu a gresit tinta si a inchis tabela la 10-10 cu 9 secunde inainte de fluierul arbitrului. Meciul a ajuns astfel la executarea loviturilor de departajare. Pentru Radnicki a inscris primul Filip Filipovic, capitanul Stelei, Andrija Prlainovic a ratat, iar Djordje Filipovic a punctat din nou pentru formatia din Kragujevac care era din nou aproape de victorie. Finalul nu a fost insa cel asteptat de suporterii gazdelor, „vinovat” fiind portarul Denis Sefik.  Steaua Rosie a punctat prin Nikola Vukcevic pentru 2 la 1, Sefik a salvat doua dintre loviturile de la 5 metri, in timp ce Boris Vapenski si mai tanarul Strahinja Rasovic au inscris pentru 2-3. Damir Buric il invinge pe Radic dar  Marko Avramovic marcheaza ultimul penalty pentru  Steaua Rosie care castiga seria cu 3-4 si meciul cu  13-14. Echipa lui Dejan Savic mai are nevoie acum de un singur succes pentru a pastra titlul la Belgrad. Meciul trei este programat sambata 10 mai in capitala Serbiei.

Campionatul Serbiei:

Finala

Meciul 2, miercuri 30 aprilie:

Radnički Kon Tiki – Crvena zvezda 13-14 (5-1, 1-3, 3-2, 1-4; 3-4)

Radnički: Radić, Burić 1, B. Popović, Korolija, Ćirković, Miličić, Ćirić, Basara 3, Zloković, F. Filipović 6, Marković, Đ. Filipović 2, S. Popović, Vuksanović 1. Antrenor: Stevanović.

Crvena zvezda: Šefik, S. Rašović 2, Jovanović, Ivošević, Kljajević, Vukčević 3, Avramović 2, V. Rašović 1, Ranđelović, Vapenski 3, Prlainović 1, Man 2, Draksimović. Antrenor: Savić.

Meciul 3 este programat la data de 10 mai la Belgrad.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.