Nicio echipă româneasca nu a ajuns de 26 de ani in aceasta faza intr-o cupa europeana, iar stelistii sunt pregatiti pentru cel mai important moment al echipei lor.

„Este o ocazie poate unica in viata sa ajungem in aceasta faza a competitiei  si trebuie sa profitam de ea. Nu simtim presiune inainte de acest meci, Eu cred ca ne-am autodepasit in aceasta competitie, dar este o miza destul de mare sa joci intr-o semifinala de cupa europeana” spune fundasul Alexandru Ghiban.

„Speram sa trecem peste emotii si sa facem un meci mare. Ma gandesc la o victorie, indiferent de scor. Jucam acasa si consider ca putem face tot ce depinde de noi sa facem un rezultat bun. Daca se poate si la o diferenta mai mare de goluri cu atat mai bine, dar important este sa castigam” afirma si Mihnea Gheorghe.

 a mai jucat cu  , sezonul trecut in turul preliminar din . Formatia napoletana s-a impus in turneul pe care l-a gazduit cu 11 la 6.

„Anul trecut am jucat la ei acasa primul meci intr-o cupa europeana dupa o perioada mai lunga de timp. Baietii au luptat atunci cat au putut, dar valoarea lotului nu era ca si anul acesta. Acum noi avem o banca completa in timp ce Posillipo a ramas aceeasi echipa de anul trecut. Pot spune ca avem sanse mai mari de calificare” a declarat antrenorul echipei Steaua, Ion Angelescu.

Posillipo Napoli

Italienii de la Circolo Posillipo Napoli au in palmares 11 tiluri nationale si o Cupa a Italiei, dar si cucerirea Euroligii de trei ori, a Cupei Cupelor si a Supercupei LEN.

In cealalta semifinala din Eurocup, Carpisa YamamayAcquachiara Napoli (Italia) intalneste pe Mornar Brodospas Split (Croatia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.