Matej, in 2009 ai castigat cupa Len Trophy cu formatia Cattaro. Cum a fost finala de atunci si ce ai simtit cand ai ridicat trofeul?

Primul meci l-am pierdut la Savona la doua goluri diferenta. In returul acasa, nu am inceput jocul foarte bine dar pe final am reusit sa se impune si sa castigam trofeul. La aceea vreme Cattaro era o echipa foarte frumoasa. Cred ca orice sportiv care doreste sa realizeze ceva in sport este fericit cand reuseste sa obtina ceva, sa castige un trofeu. Am fost foarte fericit..

Ai crezut ca Steaua poate ajunge pina in semifinale in acest sezon?

Bineinteles. Ne-am antrenat foarte mult in aceasta perioada. In fiecare zi muncim din greu si sper sa aratam acest lucru in apa si sa mergem pina in finala. Ce va fi mai departe nu stiu dar sper ca Steaua sa fie cea care va castiga la final.

Anul trecut ati jucat cu Posillipo in primul tur preliminar al Euro Cup. Italieni au castigat la Napoli cu 11 la 6.  Va fi altfel duelul de astazi?

Echipa noastra s-a schimbat fata de sezonul trecut. Au venit cinci jucatori noi si aratam mai bine anul acesta. Cred ca avem mai multe sanse de a ne califica acum.

Simti presiune in ceea ce priveste meciul de astazi?

Presiune nu, dar este important sa castigam astazi. Jucam acasa si avem nevoie de un rezultat cat mai bun pentru a aborda mai linistiti returul. Totul depinde de noi. Sper ca vom castiga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.