Nikola Radjen inscrie primul gol al partidei dupa mai multe atacuri stopate de cei doi portari. Apoi Prlainovic face 2 la 0. UNgaria raspunde imediat cu un suberb gol al lui Vamos de la 5 metri dar Serbia reface diferenta de doua goluri dupa reusita lui Pietlovic.

In sfertul al doilea Serbia a fost de neoprit. A accelerat incredibil  jocul si cu golurile lui Aleksic, Gocic si Mandic a facut ca scorul sa fie  6 la 1 pe tabela de marcaj.

Benedek l-a schimbat pe  Nagy cu Decker care cu cateva parade extraordinare a incercat sa opreasca atacul sarbilor. Vamos a inscris din nou pentru Ungaria dar Cuk ia marcat pentru 2-7, un gol  care ii face pe adversari sa se gandeasca ca nu este de-ajuns sa schimbe doar portarul pentru a opri Serbia din drumul spre castigarea titlului european.

In al treilea sfert Ungaria a incercat sa revina si a marcat repede prin Szivos din superioritate numerica. Dar Serbia reuseste gol dupa gol. Mai intii Mandic, si apoi dupa reusita lui Erdely, a punctat si Gocic.

Partida nu si-a schimbat mult parcursul iar Serbia a demonstrat  pina la final  ca este cea mai buna echipa a competitiei

UNGARIA-SERBIA 7-12 (1-3, 1-4, 4-2, 1-3)

Ungaria: Nagy, Gor-Nagy, Madaras, Erdelyi 1, Vamos 3, Hosnyanszky, Szivos 1, Varga Dan. 1, Varga Den. 1, Toth, Harai, Decker At., Decker Ad.. Antrenor Benedek.
Serbia: Pijetlovic G., Mandic 2, Gocic 3, Randjelovic, Cuk 1, Pijetlovic D. 1, Nikic, Aleksic 1, Radjen 1, Filipovic 2, Prlainovic 1, Mitrovic S., Mitrovic B. Antrenor: Savic.

Arbitrii: Alexandrescu (Rou) si Margeta (Slo).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.