Italia cu jumatate din echipa formata din jucatori nascutin in 1990, a jucat de la egal la egal cu tate echipele de la Campionatul European. A elimiinat in sferturi campioana olimpica, Croatia, fiind opriti in semifinale de Ungaria la un singur gol. Mai sunt doi ani pina la Jocurile Olimpice de la Rio, si  Italia are asigurat viitorul deja.

Italia a inceput mai slab meciul si s-a vazut condusa cu 3 la 1 de Muntenegru dupa primul sfert dupa golruile marcate de Mladan Janovic, Ivovic si Misic, unicul gol italian fiind marcat de Figlioli. In repriza secunda jucatorii lui Sandro Campagna reusesc sa echilibreze jocul si egaleaza prin Giorgetti si chiar trec la conducere pe tabela de marcaj, dar imediat Mladan Janovic inscrie pentru 6-6.

Italia sta foarte bine in aparare in sfertul trei si salveaza trei situatii de inferioritate in schimb nu greseste in atac si inscrie de doua ori dar este egalata pina la pauza de muntenegreni.

Sfertul patru este decis de superioritatile numerice. Figlioli inscrie pentru 9-8;  Klikovac rateaza pentru muntenegreni din doi metri dar Mladan Janovic reuseste totusi sa marcheze pentru 9-9 . Aicardi puncteaza pentru Italia  si tot el obtine un penalty transformat de Giorgetti care inchide tabela la 11-9.

ITALIA-MUNTENEGRU 11-9 (1-3, 5-3, 2-2, 3-1)

Italia: Tempesti, Di Fulvio F., Velotto, Figlioli 3, Giorgetti 4, Fondelli A., Giacoppo, Gallo, Figari 1, Luongo S., Aicardi 3, Baraldi, Del Lungo. Antrenor. Campagna.

Montenegro: Radic, Brguljan Drasko 1, Paskovic, Petrovic 1, Brguljan Darko, Cuckovic, Janovic M. 3, Janovic N., Ivovic 2, Misic 1, Klikovac 1, Jokic, Scepanovic. Antrenor. Perovic

Arbitrii: Koganov (Aze) si Stavridis (Gre)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.