Federatia Romana de Polo a organizat astazi o conferinţa de presă inaintea turneului international „Cupa Romaniei” care se va desfasura de vineri si pina duminica la piscina din cadrul clubului Dinamo. Prezent la aceasta conferinta, secretarul general al forului, Cristian Iordache, a dorit sa clarifice pentru toata lumea ceea ce s-a intamplat la Biroul Federal din 19 iunie si a declarat că oficialii forului au încercat să facă astfel încât jucătorii să nu fie afectaţi de recentele demisii.

Ar trebui sa clarificam pentru toata lumea ceea ce s-a intamplat. La Biroul Federal au avut loc patru demisii. Imi este greu sa vorbesc in numele demisionarilor, eu va pot vorbi in numele celor care am ramas si de ce am ramas: sa ne continuam activitatea, sa ne indeplinim obiectivele de performanta, sa raminem alaturi de Minister si alaturi de echipa, ca sa ii putem sprijini in cele mai mici detalii. In acest moment programul echipei este foarte minutios pus la punct, nu sunt probleme de niciun fel care sa ne opreasca. Incercam sa luam absolut toata presiunea acestui fapt care s-a intamplat, sa nu apese niciun fel de presiune asupra jucatorilor si in acelasi timp facem demersurile pentru a putea sa organizam noi alegeri pentru ocuparea posturilor care au ramas vacante. Cat de curind se va intampla acest lucru. Noi speram sa fie cat de curind dar nu vreau sub nicio forma sa  las ceva sa se intample pina la Campionatul European. Este foarte important acest Campionat European pentru noi, inclusiv europeanul de juniori. Deci, suntem in grafic in ceea ce priveste pregatirea, iar alegerile dorim toti ca sa fie cat mai repede posibil, dar fara sa avem niciun fel de probleme asupra competitiilor. Probabil ca la alegeri, asa cum este si in alte federatii pentru completarea locurilor ar fi o chestie de ordin moral ca cei demisionarii sa nu mai participe, pentru ca nu intelegem de ce intr-un moment atat de important si-au prezentat demisiile, in loc sa ramina si sa mearga totul asa cum trebuie„, a afirmat Cristian Iordache.

La şedinţa din data de 19 iunie a Biroului Federal, au demisionat Cristian David, Dorin Roşca, Corneliu Rusu şi Alin Giurgiu.

1 COMENTARIU

  1. nea’ mielu, lasa ne tata in pace cu vrajelile voastre..pt voi e important totul si ii pui sa se antreneze in galeata aia de la floreasca de ne taiam in gresia aia infecta.noroc ca a mai construit steaua ceva si forul olimpic ca altfel vai de capul nostru. vreti performanta cu 2 bazine de polo in tot bucurestiul. rusine. mai mancati mult banii sportivilor? ai fost atatia ani in U.K si n ai invatat nimic.hai pa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.