Dupa un start echilibrat, ros-albastrii au deschis scorul prin Randjic, care a marcat dintr-un penalty in minutul 3’20”  insa adversarii au reusit sa întoarca rezultatul pina la pauza. Alexandru Matei a marcat mai intii dintr-un om in plus in timp ce George Georgescu a facut 2-1, la capătul unui contraatac. Repriza a doua a inceput tot cu o reusita a dinamovictilor care si-au  majorat avantajul prin Vrânceanu, dar steliștii au revenit dupa doua penalty-uri transformate de Mihnea Gheorghe si Miroslav Randjic astfel ca  la jumătatea meciului, scorul a fost egal  3-3. Jucătorii lui Andrei Iosep nu au mai rezistat în a doua jumatate a partidei si au cedat ultimele doua sferturi cu 2 la 0. Meciul s-a incheiat cu scorul de 7-3 pentru Steaua iar cel mai bun marcator a fost sarbul Miroslav Randjic, stelistul reusind si cel mai frumos gol al intalnirii. Partida revanșa se joacă duminică, de la ora 12:00.

Steaua – Dinamo 7-3 (1-2, 2-1, 2-0, 2-0)

Steaua: Mihai , Bogdan Giuclea,    2 (1 pen), , , Andrei Busila 1, Petar Filipovic, Matej Nastran, Miroslav Radnjic 3 (2 pen), Daniel Robu, Alexandru Ghiban, , Tudor Popescu, Daniel Teohari 1. Antrenor:

Dinamo: , Traian Orzoiu, Adrian Enescu,  Andrei Prioteasa, James Ciaran, Ionut Vranceanu 1, Alex  1, Demeter , Tudor Neagu,  1, , Ion Necsulescu,   Berttini, Marian Constantin. Antrenor: Andrei

Arbitrii: Dragos Oprea si Manuel Manea

Superioritati numerice: Steaua 8/2 si Dinamo 13/2

Penalty-uri: Steaua 3/3 si Dinamo –

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.