Prima jumatate de meci a fost echilibrata (1-1 si 4-4) iar dupa alte 4 minute in care s-a jucat de la egal la egal tricolorii au reuşit desprinderea prin 3 goluri consecutive (9-6). Nemtii nu au gasit solutii in atac nici in ultima parte a meciului, iar in aparare nu au reusit sa il opreasca pe Cosmin Radu, motorul echipei noastre care a punctat pentru 10-6, apoi Andrei Prioteasa a fructificat o superioritate numerica si a dus avantajul la +5. Restovic a marcat singurul gol al reprizei pentru Germania iar Vatrai a inchis tabela cu un gol din penalty scos tot de Cosmin Radu. De remarcat din nou prestaţia foarte buna a portarului Marius Ţic, care a apărat 13 din cele 20 de şuturi (65%).

La finalul jocului, Vlad Georgescu a primit din partea organizatorilor trofeul pentru cel mai bun jucator al meciului.

Pentru România au marcat Cosmin Radu si Alexandru Ghiban cate 3 goluri, Vlad Georgescu si Andrei Prioteasa (cate 2), Alexandru Vătrai şi Victor Antipa, cate un gol.

Pentru Germania au fost inscris Mateo Cuk (2), Dynn Schuetze (2), Denis Strelezkij, Marin Restovic si Marko Stamm.

In grupa B, astazi se mai joaca meciurile Croaţia – Rusia şi Olanda – Franţa.

Echipa antrenată de grecul Athanasios Kechagias, va înfrunta joi, 18 februarie, de la ora 18.30 pe Franţa, într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturi.

Alexandru Ghiban: ” Meciul cu Germania a fost foarte dificil pentru noi pentru ca veneam dupa o infrangere cu Olanda in ultima faza a meciului. Ne doream foarte mult victoria aceasta cu Germania pentru a ne mentine sansele de a trece de grupe si de a mai spera la calificare. Ne-am mobilizat foarte bine pentru acest meci si lucru acesta se vede si in scorul final. Primele doua reprize au fost foarte echilibrate dar ulterior pregatirea fizica superioara si dorinta noastra mult mai mare de a castiga meciul ne-au dus catre acest rezultat bun pentru noi care ne mentine sperantele vii de a trece mai departe de grupa. Dar fara rezultatul din meciul de maine cu Franta, in care avem nevoie neaparat de vicrtorie, nu putem trece mai departe. Deci avem clar nevoie de o victorie impotriva Frantei. Ne asteapta un meci foarte dificil pentru ca si ei sunt prcatic in aceeasi situatie ca si noi”.

 

Turneul prelimpic de la Rotterdam 2021

ziua a 4-a, 17 februarie

Grupa B

Romania – Germania 12-7 (1-1, 4-4, 4-1, 3-1) 

Romania: Marius Tic, Cosmin Radu 3, Alexandru-Albert Vatrai 1 pen, Tudor Fulea, Victor Antipa 1, Andrei Prioteasa 2, Vlad Dragomirescu, Bogdan Remes, Robert Gergelyfi, Vlad Georgescu 2, Alexandru Ghiban 3, Levente Vancsik, Serban Abrudan. Antrenor: Athanasios Kechagias

Germania: Schenkel, Bozic, Van der Bosch, Real, Schulz, Jüngling, Strelezkij 1, Gielen, M. Stamm 1, Mat. Cuk 2, Restovic 1, Schütze 2, Thom. Antrenor. H. Stamm

Arbitri: WILLIS Dion (RSA) si BOUDRAMIS Nikolaos (GRE)

Superioritati numerice: Romania 3/5  si Germania 1/4

Penalty: Romania 1/1

Nota: in min. 4’11” din repriza a 4-a Julian Real (Germania) a acumulat trei eliminari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.