După infrangerea dramatică de ieri cu Olanda, cu un gol primit cand mai erau doar 4 secunde din joc, astazi Romania a reușit sa depășeasca clar, o echipă a Germaniei, care la acest turneu, a avut o evolutie catastrofală.
Chiar dacă meciul a fost echilibrat in primele două reprize, se putea observa, că meciul era controlat de catre echipa noastră și era doar o chestiune de timp, pentru a se reflecta si pe tabela de scor.
Jucătorul meciului a fost desemnat Vlad Georgescu, care a avut nu numai in acest meci o evolutie foarte bună dar si in meciurile anterioare, fiind unul dintre cei mai periculoși si eficienți atacanti ai echipei noastre.
Foarte interesant interviul de după meci al lui Hagen Stamm, selectionerul Germaniei. Acesta a declarat că maine va fi ultimul meci al lui pe banca Germaniei, și că si-ar fi dorit ca ultimele meciuri din pozitia de antrenor să se termine cu totul altfel, si nu cu unele dintre cele mai usturătoare infrangeri ( 17-5 cu Rusia, 12-7 cu Romania si cine știe cat va fi si in meciul cu Croația). A continuat spunand ca a fost un an nebun, si foarte dificil pentru polo-ul german, tinand cont că nu au avut posibilitatea de a avea meciuri oficiale (exceptand meciurile de Champions League al echipelor germane, si acestea, doar intr-un sfarsit de saptamana, incheiate cu infrangeri pe linie), campionatul național fiind suspendat pâna (se pare) martie 2021.
A incheiat, intr-o notă pesimistă, transmitand că speră din tot sufletul ca echipele care se vor califica de la acest turneu sa poată juca la J.O.Tokyo, dar din punctul lui de vedere, acest lucru pare din ce in ce mai puțin probabil.
Revenind la echipa noastră, ea va juca maine, ultimul meci din grupă, impotriva Franței și este obligată să caștige pentru a trece in faza următoare, sferturile de finală.
Ultima intalnire dintre cele doua nationale, la Campionatele Europene de la Barcelona din 2018, cand echipa noastra s-a impus cu scorul de 10-6.
Meciul va incepe la ora 17.30 (18.30 ora Romaniei) si nu va fi transmis din păcate, de nici o televiziune din Romania, doar in sistem „pay per view” de Fina tv.
ANDREI IOSEP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.