Robert, pentru tine este prima actiune cu echipa de seniori a Romaniei. Cum ai primit aceasta convocare?

Sincer, am asteptat de mult aceasta convocare. Am muncit mult pentru asta si pot sa spun ca este o ocazie unica sa ajung aici. Vreau sa arat ce pot si imi doresc sa joc la un nivel cat mai inalt.

Practic vei debuta la nationala in jocul de la Atena. Sunteti acum o echipa intinerita, totusi crezi ca puteti obtine un rezultat bun impotriva Greciei?

Intr-adevar este un inceput de drum, cu o echipa tinara dar cred ca putem face multe impreuna. Meciul cu Grecia este primul meu joc la nationala de seniori si abia astept sa joc. Ce pot sa promit este ca voi face tot ce imi sta in putinta ca sa imi ajut echipa sa obtina un rezultat cat mai bun. In primul rand sper sa nu dezamagesc.

Selectionerul Dejan Stanojevic a spus totodata si ca aceste meciuri  din Liga Mondiala vor arata cine poate evolua in urmatorii ani la echipa nationala. Practic 

Da, este o sansa unica pentru cei tineri si trebuie sa profitam de ea. Repet, sper sa nu dezamagesc si sa ramin in lot in continuare.

Meciul Grecia-Romania se joaca marti 17 noiembrie, la Atena, de la ora 18.00. In celalalt meci din grupa Ungaria primeste vizita Slovaciei. partida se joaca de la ora locala 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.