Partizan a luptat de la egal la egal timp de trei sferturi dar pe final a ramas fara energie. Trei meciuri in trei zile au fost un pic prea mult pentru tanara formatie belgradeana. Primorje nu a inceput bine jocul si s-a vazut condusa cu 2 la 0 de Partizan,s rezultatul in favoarea sa (2-3). Avantajul de un gol s-a pastrat si dupa sfertul al treilea (6-7), dar in ultima repriza, echipa lui Vladimir Vujasinovic a cedat. Partizan nu a fructificat niciuna din situatiile de om in plus dar in schimb le-a dat ocazia celor de la Rijeka sa inscrie  cinci goluri care sa le aduca un premiu de consolare in Final Six: medaliile de bronz.
Ivan Asic antrenor Rijeka
“In  doua parte a meciului am inceput sa jucam bine – a fost greu sa motivez echipa dupa infringerea de ieri. Am venit aici sa jucam finala si din pacate nu am ajuns acolo. Imi felicit jucatorii mei pentru aceasta victorie si pentru bronzul castigat si ce continuam munca pentru ca in viitor sa facem un rezultat mai bun.”
Vladimir Vujasinovic, antrenor Partizan
“Am jucat bine dar am avut parte de cateva decizii gresite din partea  arbitrilor si pentru echipa a fost imposibil sa lupte in continuare. Sunt dezamagit pentru tot acest turneu, pentru modul in care arbitrii au lucrat.” 
Finala pentru medaliile de bronz
Partizan Raffeisen Belgrad (SRB) – Primorje Erste Banka Rijeka (CRO) 6-12 (2-0, 0-3, 4-4, 0-5)
Partizan: Cuk 2, Vico, Dedovic, Stojanovic, Tomasevic
Rijeka: Daniel Varga 3, Denes Varga 2, Cosmin Radu 2 J. Garcia 2, Setka, Sukno, Obradovic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.