Horatiu Badita a incetat  din viata astazi la varsta de 37 de ani. Fostul poloist a pierdut lupta cu boala care l-a lovit cand se astepta mai putin. 

Maestru al Sportului, Suri a participat în proba de înot 4×100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996 şi fost jucator al clubului Dinamo, la polo. 

Cu sapte ani in urma  medicii i-au descoperit o tumora pe creier si i-au spus ca operatia este singura lui sansa de supravietuire.  Interventia l-a obligat sa se retraga din sportul de performanta. Horatiu a crezut pana in ultima clipa in sansa sa. Dar boala a recidivat.

Sincere condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Suri…

1 COMENTARIU

  1. Am citit cu tristete de pierderea acestui barbat talentat, la varsta de 37 de ani. Din nefericire, tumorile de creier nu sunt vindecabilie si prognoza este negative. M-am interest de cazul acestui jucator de polo, pentruca acuma 55 de ani, am avut un priten bun, cel mai bun din Bucuresti cu numele de Suri Badita. Deasemenea el era un jucator de polo celebru si prietenia noastra s-a terminat cand am plecat din Romania in Polonia. Mama lui Suri Badita pe care l-am cunoscut era de origina Poloneza.

    Intrebarea mare este: Suri Badita tanarul, este cumva baiatul lui Suri Badita batranul? Sau este o coincidenta de nume extraordinar de rara? Daca cumva am gasit o trasatura din povestile din timpurile comuniste 1955-1965, ar putea cineva sa ma informeze despre familia Badita?

    Trimete condolentele mele la familia tanarului Badita

    Cu Stima

    Dr. Aurel Mircea – pensioner care traieste in Texas de 40 de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.