In varsta de 32 de ani, Szívós, a simtit dureri in piept in timpul unui meci de campionat disputat in urma cu doua luni. Jucatorul  a iesit din apa in sfertul al patrulea si dupa cateva minute a revenit in bazin pentru a incheia partida. Cum durerea nu a trecut dupa meci, el a fost dus la spital, acolo unde doctorii l-au operat de urgenta pentru a preveni un atac de cord.

La doua luni de zile de la operatie si dupa cateva examinari ale medicilor specialisti, doctorii au confirmat faptul ca Szívós este bine si isi poate continua cariera profesionista de jucator de polo.

Doctorul Béla Merkely, cardiologul clinicii Városmajori Szív- és Érsebészeti, a spus ca  in cazul in care Tibor Benedek, antrenorul nationalei Ungariei, va avea nevoie de Szívós la Europene, acesta poate juca fara iciun fel de probleme.

Intr- conferinta de presa, Benedek si-a exprimat recunostiinta pentru munca depusa de doctorii afirmand ca prezenta lui  Szívos  “nu este importanta doar pentru echipa nationala a Ungariei dar si pentru sport in general. „Viitorul lui Szivos este in miinile sale  din nou, la fel ca si cariera si prezenta sa in echipa nationala a Ungariei si totul depinde de efortul si munca depusa de el la antrenamente”, a mai spus tehnicianul campioanei mondiale.

Pe de alta parte jucatorul este fericit ca a primit unda verde pentru a-si continua cariera si a spus ca se va antrena din greu pentru a prinde un loc in echipa nationala a Ungariei pentru Campionatul European.

Szivos Marton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.