Partizan – Radnicki si Primorje – Barceloneta sînt cele două meciuri în urma cărora se va stabili marea finală a Ligii Campionilor. 

Favorita la castigarea tLigii Campionilor, echipa lui Cosmin Radu, Primorje Rijeka (CRO)  a cucerit in acest sezon toate trofeele puse in joc: Campionatul, Cupa si Liga Adriatica. De partea cealalta, Barceloneta a castigat si ea Cupa is Campionatul in Spania si are avantajul de a fi gazda a turneului final.Cele doua formatii au fost adversare si in grupele preliminarii, unde si-au impartit victoriile. Barceloneta a castigat cu 8 la 7 meciul de debut disputat acasa, in timp ce la Rijeka, Primorje a trecut cu 7 la 3.

In a doua semifinala, Radnicki Kragujevac (SRB) are clar prima sansa in fata celeilalte reprezentante a Serbiei, Partizan Belgrad. fost adversare si in grupele principale, Radnicki castigand ambele partide cu 8 la 6 si 9-8. Nici in campionatul Serbiei, Partizan nu a reusit sa se impuna in vreun meci in fata echipei din Kragujevac, dar succesul de ieri in fata celor de la Recco arata ca echipa lui Vladimir Vujasinovic poate produce surprize oricind.

In deschiderea semifinalelor se va desfasura partida pentru locurile 5-6 dintre Recco si Brescia, practic o reeditare a finalei campionatului italian.

Champions League Final Six 2014
Bernat Picornell, Barcelona

Programul meciurilor

Joi, 29 Mai:

Pro Recco (ITA) –  (SRB) 18-19 (3-2, 3-3, 5-5, 1-2; 6-7)

Atletic-Barceloneta (ESP) – AN Brescia (ITA) 6-4 (3-1, 1-1, 1-2, 1-0)

Vineri, 30 Mai:

16.30: Recco – Brescia – locurile 5/6
18.00: Partizan – Radnicki Kon Tiki Kragujevac (SRB) – SF1
19.30: Primorje – Primorje EB  (CRO) – SF 2

Sambata, 31 Mai:

18.30: LSF1 – LSF2 – finala mica
20.00: WSF1 – WSF2 – finala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.