In Liga Campionilor la acest sfarsit de saptamana se joaca meciurile din runda a 6-a a grupelor preliminarii. Astazi in grupa A, Barceloneta, primeste vizita grecilor de la Olympiacos Piraeu. Campioana Spaniei cauta revansa dupa ce a suferit prima infringere din grupa in meciul disputat runda trecuta in Grecia. Olympiacos s-a impus cu 9 la 8.

Maine se disputa celelalte partide. In grupa B se poate decide a treia echipa care va merge la turneul final de la Barcelona. Campioana Germaniei, Spandau Berlin primeste vizita celor de la  Partizan. In cazul in care formatia antrenata de Vladimir Vujasinovic se va impune, Partizan si-ar asigura  locul trei si  biletele pentru Final Six. Formatia din Serbia, care trece printr-o criza financiara, a reusit sa-si asigure cel putin deplasarea la Berlin, dar nu este sigura si de participarea in continuare in competitie. Favoritele grupei B, Radnicki si Brescia, se reintalnesc, la Kragujevac, dupa ce in runda a-5 a detinatoarea trofeului Euro Cup s-a impus la limita in meciul disputat Italia, scor 8-9. CSM Digi Oradea va juca in Turcia, cu Galatasaray, In meciul de la Oradea, jucatorii antrenati de Dorin Costras si formatia din Istanbul au terminat la egalitate 9-9.

Grupa A le aduce din nou fata in fata pe Pro Recco si Jug Dubrovnik, ambele echipe fiind in cursa pentru ocuparea locului al treilea. In meciul disputat la Dubrovnik, Jug a reusit sa treaca de campioana Italiei cu 8-7 si acum are un avantaj de trei puncte fata de italieni, care au neaparat nevoie de victorie pentru a mai spera la un loc la turneul final. Revansa isi doreste si campioana Ungariei, Eger, dupa infringerea categorica de la Rijeka, unde formatia lui Cosmin Radu, Primorje a castigat cu 20-7.

Champions League 2013-2014

Programul meciurilor din runda a 6-a

Grupa A

Vineri 21 Februarie:

19.15: C.N Atletic-Barceloneta (ESP) – Olympiacos Piraeu (GRE)

Sambata 22 Februarie:

19.00: ZF-Eger (HUN) – Primorje EB Rijeka (CRO)
20.30: Pro Recco (ITA) – Jug CO Dubrovnik (CRO)

Clasament:

1. C.N. Atletic-Barceloneta 5 – 10 puncte
2. Jug CO Dubrovnik 5 – 10
3. Primorje EB Rijeka 5 – 10
4. Pro Recco 5 – 7
5. ZF-Eger 5 – 3
6. Olympiacos 5 – 3

Grupa B

Sambata 22 Februarie:

18.45: Wasserfreunde Spandau Berlin (GER) – Partizan Belgrad (SRB)
20.30: Galatasaray Istanbul (TUR) -CSM Digi Oradea (ROU)
20.45: VK Radnicki Kon Tiki Kragujevac (SRB) – AN Brescia (ITA)

Clasament:

1. VK Radnicki Kon Tiki Kragujevac 5 – 15 puncte
2. AN Brescia 5 – 12
3. Partizan Belgrade 5 – 9
4. Wasserfreunde Spandau Berlin 5 – 4
5. Galatasaray Istanbul 5 – 2
6. CSM Digi Oradea 5 – 1

Pro Recco time-out
photo by facebook.com/proreccowaterpolo1913

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.