Marko, din cate stiu aceste este primul sezon in care joci in afara Serbiei!

Da, este adevarat, este prima data cand joc un sezon regulat in alta tara decat Serbia. Am mai evoluat „afara” dar in campionatul de vara din Malta si in cateva turnee in Arabia Saudita.

Practic, astazi vei debuta oficial la CSM Digi Oradea! 

Asa este. Este debutul intr-o competitie oficiala cu CSM Digi Oradea. Abia astept sa inceapa meciurile si sper sa ajut echipa sa obtina rezultate cat mai bune.

Turneul de la Herceg Novi deschide si sezonul competitional. Ce asteptari ai de la acest turneu?

Pot sa spun ca este primul nostru examen serios din acest sezon. Cred ca am avut o pregatire buna cu doua luni de antrenamente serioase. Am participat si la doua turnee puternice, la Debrecen si Oradea, si cred ca suntem pregatiti pentru inceputul de sezon . Primul meci este impotriva gazdelor (n.r Jadran Herceg Novi) si ma astept ca tribunele sa fie pline. Va fi un joc greu insa eu cred ca noi avem o echipa mai buna. Trebuie sa luam pas cu pas turneul, sa incercam sa castigam fiecare meci si sper la final sa fie totul bine.

In curand va incepe si Superliga Nationala. Ce stii despre campionatul din Romania?

Stiu ca echipa mea, CSM Oradea este campioana de opt ori la rand. Anul acesta Steaua are o echipa puternica si este un lucru bun ca avem un adversar pe masura. Sper ca si Dinamo si Sportul sa fie competitive ca sa avem parte de confruntari interesante.  Este benefic pentru poloul din Romania sa fie mai multe echipe bune si mai multe meciuri disputate.

Crezi ca puteti castiga  titlul si in acest sezon?

Bineinteles. Cred ca inca suntem cea mai buna echipa din Romania.  Steaua s-a intarit insa  in acest sezon si va fi un adversar puternic. Pe hartie suntem mai buni, va trebui sa aratam asta in apa.

IMG_0158

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.