Presedintele clubului bihorean, Florin Birta, a anuntat oficial numirea lui Kalman Kadar astazi in cadrul unei conferinte de presa sustinute la piscina olimpica Ioan Alexandrescu.

„Consider că am luat decizia cea mai potrivită pentru postul de antrenor al echipei. Am analizat foarte multe variante, au existat şi numeroşi antrenori care s-au au fost propuși ori s-au autopropus la echipa noastră. Acest lucru înseamnă că Oradea este totuşi un nume în polo. Am optat pentru Kádár Kálmán, care este o legendă pentru poloul orădean. Este un antrenor local, care este cel mai potrivit pentru a continua, alături de secundul Ciprian Cîmpianu, acţiunea de promovare a tinerilor jucători orădeni” a declarat președintele Florin Birta, conform site-ului oficial al clubului oradean.

Fost component al echipei naționale mai bine de un deceniu și jumătate, Kadar preia funcția de antrenor principal de la Ciprian Cîmpianu, cel care a asigurat interimatul pe banca tehnica in ultima parte a sezonului 2014/15, după despărțirea de Dorin Costrăș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.