Meciul de astazi  este decisiv pentru Steaua. Ros-albastrii trebuie sa castige pentru a continua lupta pentru titlu, in caz contrar jucatorii lui Ciprian Cimpeanu vor imbraca tricourile de campioni. In incercarea de a produce un soc la echipa dupa evoluţiile slabe ale castigatoarei Cupei Romaniei din primele doua meciuri ale finalei, conducerea clubului militar a decis să renunţe la antrenorul Ionut Angelescu. Astfel, la meciul de astazi pe banca tehnica va sta cuplul Gelu Lisac – Razvan Cristescu.

Meciul de astazi se joaca de la ora 17.00. Daca va fi nevoie, al patrulea joc al finalei se va disputa maine, de la ora 12.00.

Tot astazi de la ora 19.00 la piscina Anatolie Grintescu din Complexul Sportiv Dinamo, se joaca meciul trei al finalei mici dintre Dinamo si Sportul Studentesc Corona. Scorul la general este 2 la 0 pentru „studenti” care mai au nevoie de un succes pentru a cuceri medaliile de bronz. Daca va fi nevoie, al patrulea joc al finalei mici se va disputa maine, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.