Nici nu s-a incheiat finala sezonului 2014 ca deja se vorbeste despre transferurile pentru urmatorul sezon. Szolnok se pare ca va investi din nou foarte mult in aceasta vara  si incearca sa ii aduca pe fratii Varga de la Primorje Rijeka, Dénes si Dániel, si pe  stangaciul lui  Pro Recco, Norbert Madaras. Pentru a face loc in echipa, Norbert Hosnyánszky se va reintoarce la Eger,  unde se va alatura jucatorilor veniti de la Szeged, Márton Szivós si Ádám Decker. 

Pina la startul transferurilor, Eger si Szolnok se confrunta in finala campionatului. Eger a preluat conducerea cu 2 la 1 la general, dupa ce s-a impus in meciul trei disputat in deplasare, cu 8 la 6.

Eger a dominat inceputul partidei, si a inscris prima prin capitanul Péter Biros in min 5’41” , Szolnok a replicat insa rapid, si ca de obicei internationalii sarbi au iesit in evidenta. Milan Aleksic si Zivko Gocic au intors rezultatul pentru echila antrenata de Istvan Kovacs, 2-1. Zsolt Varga a egalat pentru Eger insa ultimul gol al reprizei a fost al lui Norbert Hosnyánszky (3-2).
Repriza a doua a adus un singur, marcat de jucatorului lui Szolnok, Viktor Vörös, astfel ca formatia gazda a intrat la pauza mare cu un avantaj de doua goluri. In a doua jumatate a meciului oaspetii au echilibrat jocul, inainte de ultimul sfert scorul fiind egal 6-6. Eger a dat lovitura in repriza a patra. 
Canadianul Kevin Graham si Erik Bundschuh au adus victoria pentru campioana en-titre in meciul trei al finalei, scor 6-8. Meciul patru al finalei se va disputa luni, la Eger.

In finala mica, Honvéd s-a impus in fata celor de la  Szeged, cu 13 la 8, dupa ce a fost condusa cu  4-7 la inceputul celui de-al treilea sfert.Formatia din Budapesta a castigat repriza a treia cu 4-1 si s-a impus in ultima parte cu 5-1. Sambata este programat meciul decisiv, care se va juca la Szeged.

Meciul 3

Szolnoki Dózsa-Közgép – ZF Eger 6-8 (3-2, 1-0, 1-3, 0-2)

Szolnok: Decker A. – S. Mitrovic, Török B., Jansik D., Kis G., Hosnyánszky 2, Gocic 1, Aleksic 2, Pásztor, Vörös 1, Hangay. Antrenor: Kovács István.

Eger: Bisztritsányi – Bátori, Gór-Nagy, Bundschuh 1, Hárai, Biros 3, Graham 1, Bedő, Salamon 2, Kovács G., Varga Zs. 1, Zalánki. Antrenor: Dabrowski Norbert.

Meciul 4  – 19 mai 19:15 ZF-Eger – Szolnoki Dózsa

Finala mica

Honvéd-Szeged 13:8 (3:4, 1:2, 4:1, 5:1)

Honvéd: Gergely, Kovács P. 1, Boros, Illés 1, Kiss G. 2, Fülöp 2, Steinmetz B. 1, Mátyás, Szőke 3, Koji 3, Simon, Tóth. Antrenor: Vad Lajos
Szeged: Nagy V., Decker Á. 1, Jansik Sz. 3, Vincze M., Kiss Cs. 2, Hegedüs 1, Seman, Molnár (kapus), Rákos, Zsigri, Lakatos, Molnár T., Tóth M. 1. Antrenor: Vincze Balázs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.